tiistai 25. tammikuuta 2011

Raskasta raskautta, energiaa ja väsymystä

Ristiriitaista. Tänäänkin olen saanut paljon aikaiseksi. Imuroin, räjäytin vaatehuoneen (ja järjestin sen uuteen uskoon) ja tietysti taas kerran tiskasin. Milloinka en tiskaisi... ja kuten mieheni sanoi, vietin neljä tuntia netissä. No melkein ainakin. Laitoinhan minä lastenhuonettakin kuntoon. Verhot ikkunaan, leluja paikoilleen, jne. Joskin huomasin, että verhot ovat ryppyiset. Nyt ne pitäisi ottaa alas ja silittää. Kävin eilen kirpparilla ja tein superlöydön. Olin jo melkein tilannut sellaisen pinnasänkyyn kiinnitettävän mobilen, mutta onneksi en ehtinyt. Sellainen aivan uuden veroinen odotti minua kirpputorilla ja vain se maksoi vain murto-osan siitä mitä uusi olisi maksanut!! Tuo mobile sopii hienosti pinnasänkyyn ja nyt huone näyttää jo paljon enemmän vauvan huoneelta :)

Heräsin jo puoli kahdeksalta ja kahdeltatoista tuntui, että kohtahan on ilta. Jännältä tuntui, ihan kuin ylimääräisiä tunteja vuorokaudessa. Vaikka sain tehtyä yhtä jos toista, koko päivän minusta tuntui todella väsyneeltä. Kävin 22:30 nukkumaan eilen ja herätys oli soimassa kahdeksalta. Heräsin siis itse puoli kahdeksalta, mutta silti väsymys jatkui koko päivän. Heräilin tosin muistaakseni viisi (vai neljä) kertaa yön aikana vessaan ja juomaan (pitää juoda, kun on turvotusta jonkin verran). Näin kuitenkin unia, joten olisi voinut olettaa unen olleen edes jokseenkin laadukasta. Sunnuntai-maanantai yö meni aivan harakoille, joten jospa tämä olotila johtui sitten siitä. Joku on joskus sanonut, että huomisen fiilikseen ei liity se miten nukkuu ensi yön vaan miten nukkui viime yön. Ehkä siinä on joku perä... En enää pääse ylös sängystä ihan helposti. Pitää äheltää ensin yhdelle kyljelle ja heittää jalat sitten laidan yli samalla pyörähtäen niin, että pääsee jaloilleen. Toisin sanoen ei vatsalihakset oikein toimi tällä hetkellä tai jos pääsisinkin kampeamaan suoriltaan ylös, se ei ole suositeltavaa, koska vessareissulle lähtiessä kyseisen liikesarjan tekeminen on riskaabelia ja täysin omalla vastuulla. Nukkuessani minulla on käytössäni kaksi asentoa. Oikea kylki ja vasen kylki. Selällään alkaa hengästyttää. Heräilen myös ajoittain, kun käsi tai jalka puutuu ja pitää vaihtaa kylkeä... Enää hetki, niin pääsen nukkumaan miten tahdon!! Sitä odotellessa.

Kävin eilen Tarjoustalosta ostamassa niiden kaksi viimeistä kerää luumun väristä Crystalia :) Samalla reissulla kävin Jyskissä ja mukaan tarttui vaipparoskiksen ja pimennysverhon lisäksi muovilaatikoita, joista yhteen kasasin kaikki lankani. Ostin juuri sopivan kokoisen laatikon, sillä se tuli aivan täyteen, mutta meni silti kiinni :)

Ei kommentteja: