torstai 13. tammikuuta 2011

Baktuslangat hankittu


 Ostin langat baktusta varten. Huivin saaja halusi sinisävyisen, joten sitä saa mitä tilaa.


 Tällainen siitä vauvanpeitosta on tulossa. Reunat aina oikeaa ja keskusta helmineuletta. Joskin laskupää teki pienen mokan tuossa puolivälissä ja siihen tuli yksi liian korkea kerros. En jaksanut purkaa. Pieni perfektionisti itsessäni alkoi heti moittia, mutta ei tuo niin paljon minua haittaa ja itsellehän se on tulossa. Tajusin vaan tuota helmineuletta tehdessä, että se ei varmaan ole yhtä hyvä kosteussuojan pinta kuin ainaoikea olisi ollut. Katsotaan mitä siitä tulee, kun käsittelen lopullista versiota sitten hieman pesuaineella (ja lanoliinilla).

Tässä on valmistunut takakappale vauvan neuletakkiin. Novitan mukaan olin tekemässä 56/62 senttiselle takkia, mutta tuo näyttää mielestäni lähinnä joltain 68/74 kokoiselta. No parempi reilu kuin liian pieni.

Nyt kohti kirpputoria. Pitää tyhjentää pöytä ja ottaa huikea (mitäänsanomaton) voitto mukaan!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tuo vauvan peitto näyttää pehmeältä ja lämpimältä. Meillä peitoille on ollut kova kysyntä. Peittoja taitaa olla 4 ja kaikki ovat olleet kovalla käytöllä.

Laura/ Arjen huumaa kirjoitti...

Mietin vähän, josko tuohon laittaisi vielä toiselle puolelle mikrofleeceä, niin olisi vieläkin lämpimämpi. (Eikä tuota nurjaapuolta tarvisi kenenkään katsella ;)).