Kuka täällä kirjoittaa

Olen Laura, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut kolmekymppinen nainen. Asun Lappeenrannan maaseudulla mieheni ja kolmen lapseni (tytöt 02/11 ja 04/13, ja poika 01/15) kanssa ja ammatillisesti sytyn erilaisista kehittämistehtävistä. Varsinkin henkilöstöasiat ovat sydäntäni lähellä, sillä sen kautta pystytään vaikuttamaan moniin asioihin.

Hyvinvointi tarkoittaa minulle kokonaisvaltaista hyvää oloa. Riittävä lepo, sopiva liikunta ja maukas kotiruoka muodostavat minun hyvinvointini.

Pyrin ekologisuuteen aina kuin mahdollista. Yritän valita kaupasta aina pesuaineiksi ne mahdollisimman vähän luontoa kuormittavat aineet ja kosmetiikkana suosin luonnon kosmetiikkaa. Kotimaisuutta suosin, jotta suomalaisilla olisi töitä ja kuljetusmatkat olisivat mahdollisimman lyhyitä. Maalla asuessa meillä täytyy olla kaksi autoa, jotka eivät kovin ekologisia tietysti ole, mutta kaupunkiin muuttaminen ei ole meille vaihtoehto.

Haaveilen työstä liiketoiminnan kehittämisen parissa ja omasta hirsitalosta, jossa olisi kaikille oma huone. Myös minulle :)

Ei kommentteja: