torstai 25. huhtikuuta 2013

PäiväsuunnitelmiaMiekkonen lähti isomman neitosen kanssa uimaan, joten itselleni jäi vauvan nukahtamisen jälkeen aikaa vaikka kotihommille. Näppärästi tämä blogin kirjottaminen on vissiin se tärkein kotihomma, kun tätä aloin tehdä ensimmäisenä... Ei kerrota kenellekään!

Koirataloudessa imuria pitäisi varmasti näyttää tähän vuodenaikaan joka päivä. Ihan jumalaton määrä karvaa ja HIEKKAA lattialla. Sitten on mukavaa, kun hiekka menee tuolien jalkojen alle ja raapii parkettiin näppärät viirut! Tuo meidän koiruus on vielä kaiken huipuksi tuommoinen superkarvainen hiekkakuski - suomenlapinkoira.

Tämän aamupäivän to do -listalla siis:
- imurointi
- lattian pesu (tämä on hyvä tehdä nyt, kun on yksikseen vauvan kanssa kotona ja vauva nukkuu)
- silitys
- ruuanlaitto (en muuten eilen tehnyt sitä minestronekeittoa, kun oli vielä muussia ja mureketta jäljellä. En tee nytkään, kun pitää saada nopeeta pöperöä ja vihannesten pilkkominen vie aikaa. Teen spagettia ja jauhelihakastiketta! Jauheliha - mikä ruokavaliomme peruspilari!)

Onneksi iltapäivällä saa kotihommat unohtaa toviksi, kun mennään tyttöjen kanssa kaverille kylään. Esikoinen saa ikäistään seuraa, vauvat nyt ei paljoa vielä toisistaan ymmärrä ja me mamat päästään länkyttämään mistä nyt sattuu huvittamaan, taaperofiltterillä tosin ;)


Kuvamateriaali eiliseltä vaunureissulta ja kotipihan kukkapenkistä! Kevät <3


Ei kommentteja: