lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hirveen fiksu veto...

... oli mennä eilen nukkumaan vasta puolilta öin, kun lapsoset olivat nukkuneet molemmat jo pari tuntia. Mutta kun piti saada sitä omaa aikaa edes se hetki. Jonka piti ensin olla max. tunti, sitten puolitoista ja sitten hups, oli puhtaat petivaatteet laittamatta (vanhat oli kyllä otettu pois ja pesty, luulin saavani ne kuivausrummusta puhtaina takaisin sänkyyn, mutta ne olikin vielä kosteita. Piti siis ottaa kaapista silitetyt lakanat. Nyt silittämistä odottaa noi vihdoin kuivuneet lakanat - "ihanaa") ja piti tietysti tehdä iltahommat ja sitten huomasin (olin kyllä EHKÄ huomannut jo aiemmin) leluröykkiöt pitkin lattioita ja ne piti siivota.... No kaksi tuntia nuorimman nukahtamisesta olin sitten itsekin peiton alla.

Ja koska nuorimmainen oli mennyt jo kymmeneltä unille, herättiin yöllä kahdesti; 1:30 ja 5:50. Jotta kaikki menisi putkeen, hän ei tietenkään halunnut enää nukahtaa tuon 5:50 jälkeen. Tai torkahti hän. Olin jo takaisin sängyssä 6:05, mutta 6:15 päätin hakea vaativasti huutelevan pikkuneidin viereeni, jospa hän nukahtaisi taas ruuan ääreen. No ei oikein nukahtanut. 6:40 tuli sitten Eepu iloisena sanomaan huomenta.... Ilme meni mutruun heti, kun näki siskon äitin vieressä. Ei halunnut enää tulla viereen... Kyllä se sitten hetken päästä tuli, mutta taisi olla epämiellyttävä ylläri hänelle. Myöhemmin kävimme keskustelun (yksinpuhelun, johon vastaus oli lopuksi joojoo), että vaikka vauva olisi siinä vieressä syömässä, hän on tervetullut siihen viereen köllimään ja juttelemaan.

Ei siinä sitten mitään... hitsin pirteenä kahvia keittämään ja leipää koneeseen. Esikoinen katteli piirrettyjä ja kuopus makoili leikkimatolla. Mulla oli sitä omaa aikaa ;) Tulipa testattua miltä se sitten tulee tuntumaan maanantaista alkaen. Note to self: mene hitossa viimeistään 23 nukkumaan, jos se on mahdollista. Mielellään jo aiemmin!! Mutta olin mä vähän ylpeä itestäni, kun sain kaikkien aamuhommat kunnialla läpi ennen ysiä ja samoin oli pyykkikone jo päällä ja astianpesukone tyhjennetty ja tiskipöytä siivottu. Suunnattiin puistoon keinumaan, kun eilen oli keinut tulleet takaisin. Voi sitä riemua, kun Eepu huomasi keinut :)

Eilinen päivä oli elämyksellinen esikoiselle. Hän kävi kahdestaan isänsä kanssa Lapsimessuilla katsomassa Ti-ti Nalle -konserttia. Sieltä oli tarttunut mukaan myös ilmapallo ja olipa päässyt pomppulinnassa käymään ja sählyäkin oli testattu :) Oli pikkasen tohkeissaan oleva säihkysilmä, kun palasi kotiin :)

Ei kommentteja: