maanantai 4. elokuuta 2014

Tammikuussa meitä on viisi

Halusin aloittaa raskausajalle ihan oman blogin. Osittain siksi, että toinen blogini päivittyy suoraan henkilökohtaiselle fb-tililleni, enkä halua raskaudestani siellä vielä huudella. Jos joku toisen blogin lukija bongaa tämän "omista blogeistani", niin tervetuloa mukaan vaan ;)

Pyörittelin tätä blogiajatusta sen verran pitkään, että tällä hetkellä mennään jo viikolla 16+5. Koska kyseessä on kolmas mukelo ja tulevat isot siskot pitävät minut päivittäin kiireisenä, jouduin nuo tarkat viikot tarkastamaan puhelimeni sovelluksesta. Mihin mä joutuisinkaan ilman sitä ;) Ei vaan, mutta on se oikeesti ihan näppärä ja minusta on mukavaa, että sieltä näkee myös tekstinä miten vauva tulee sillä viikolla  kehittymään, jne.

Olen pari-kolme viikkoa tuntenut vauvan liikkeet. Nyt menneellä viikolla liikkeet alkoivat tuntumaan ihan säännöllisesti ja pitkin päivää. Enää ei tarvitse iltaisin ennen nukahtamista kuulostella liikkeitä. Odotan innolla sitä, että potkut alkavat tuntumaan vatsan päällekin, jolloin muut perheenjäsenet pääsevät kokemaan vauvan liikkeet.

Tämä olkoon nyt pelin avaus tähän raskausblogiini, toivottavasti viihdyt!

Ei kommentteja: