maanantai 4. elokuuta 2014

Mitä kuului meidän kesään..

Onpa taas ollut hiljaisempaa blogirintamalla. 

Kesä on sujunut lasten kanssa puuhastellen ja perheen kanssa lomaillen. Semmosta rentoa oleskelua.


Oman maan herneet menivät lasten suihin nopsasti.


Pääsin käymään itsekseni mustikkametsässä. Jaksoin kerätä 5 litraa ja sen jälkeen alkoi väsyttää. Pitikin mennä illalla. Lopulta sitten tilasin naapurintytöltä 10 litran ämpärillisen mustikoita ja sain juuri sopivasti marjaa pakkaseen.


Isin vanhat lelut on tyttöjen suosikkeja. Varsinkin neiti L on varsinainen moottorihullu. Jos on mönkkäri tai ajettava ruohonleikkuri lähellä, kyytiin on päästävä. Raivostuminen on taattu, jos isi ei joskus ota mukaan. Hän jaksaa istua tunninkin ruohonleikkurin kyydissä isin sylissä <3


Tää rouva pääsi kuuntelemaan Cheekkiä ihan aikuisseurassa!


Elimme hetkessä ja katseltiin taivasta. Eepu tokaisi tämän pilven nähtyään, että siinä on rapupilvi. Kyllä siinä selkeä rapu on, eikö totta?


Kävimme Miekkosen kanssa kahden asuntomessuilla ihmettelemässä. Kovin olin pettynyt tarjontaan. Hirsitalotkaan ei olleet hirsitaloja vaan eristettyjä ja paneloituja. Tämä kuvan matto oli hauska idea. Ehkä toteutan sen joskus. Vois sopia siihen mun hirsitaloon. Sitten joskus :D


Kävästiin perheen kesken Ruotsissa. Oli aivan loistava reissu. Voin suositella Siljaa kesällä lapsiperheille. Kokoustiloista oli tehty lastenmaailma ja siellä oli muumit tavattavissa. Oli oikein riittävä muumitreffi meidän lapsille eikä tarvinut Naantaliin lähteä maksamaan itseään kipeäksi ;)


Kerran kotiin tullessa maisema oli vinkeä. Aika synkän näköistä oli edessä... Kuvaa ei ole muokattu millään tapaa...


Pyykkiä on saanut pestä kesälläkin. Tässä kuvassa tosin puhtaat pyykit on menossa takaisin koneeseen Liun toimesta. Noheva likka!


Mökillä on tullut vietettyä aikaa varsinkin nyt heinäkuun lopusta eteenpäin. Appiukko raivasi rannasta kaislikon pois ja nyt hän toi sinne paljon hiekkaa. Eepu on uinut jo tosi paljon ja hänestä on tullut taitava. Hän ui ihan suvereenisti rannasta tuonne penkeille (siellä on portaat) ja sitten takaisin. Ei hän toki vielä ilman apuvälineitä osaa, hän käyttää semmoista puolittain kelluttavaa uikkaria, joka vaatii lapselta uintiliikkeitä, jotta pysyy pinnalla.

Tämmöstä meidän kesään! Aivan ihana kesä kaiken kaikkiaan. Syksyä odotan myös innolla, jännä päästä taas opiskelun pariin!

Ei kommentteja: