tiistai 5. elokuuta 2014

Tänään väsytti

Tänään oli jotenkin todella nihkeä päivä. Ei vaan saanut päivää käynnistymään millään. Suurin aiheuttaja lienee se, että menin taas puolenyön kieppeillä nukkumaan. Väsymyksen lisääjänä toimi sitten esikoinen, joka näki painajaisia eikä meinannut haluta takaisin nukkumaan. Lopulta hän nukkui sohvalla ja sen jälkeen vanhemmatkin nukkuivat aamuun asti.

Mutta eipä se hyvältä tuntunut nousta aamulla rikkonaisten vajaan 7h unien jälkeen. Saatiin kuitenkin aamuhommat tehtyä ja lähdettiinpä esikon kerhopaikkaankin tutustumaan. Siellä on tällä viikolla avointa päiväkotia joka päivä. Ensi viikolla sitten alkaa kunnolla. Eepu sai laittaa oman nimilappunsa naulakon alle ja muuten hän sitten puuhaili omiaan tutustuen paikan tavaroihin. Paikalla olleet tulevat kerhokaverit eivät vielä kiinnostaneet.

Auta armias, kun tultiin kotiin. Sain Liun nukkumaan ja hipsin olkkariin. Mulla ei pysynyt silmät auki ja nukahdin sohvalle. Yritin (selkeästi väsynyttä) esikoistakin saada nukahtamaan, mutta ei se onnistunut. Havahduin kun Eepu tokaisi, että on tylsää ja nälkä. Mentiin syömään, mutta kyllä olin kuin takapuoleen ammuttu karhu. Äpisin lapsille pienistä ja sekös harmitti kaikkia. Onneksi pihalla oli hyvä keli ja päästiin sinne touhuamaan.

Miekkonenkin tuli ajoissa kotiin ja päätettiin lähteä koko porukka pyöräilemään. Lapset istuimiin ja metsään polkemaan. Oli kyllä mukavaa. Mun oma fillari on semmonen kinkelikonkeli ja todellinen kuntopyörä. Todella upea 16-vuotias luottopeli ;) Sain sitten kesken metsäpätkän kokeilla Miekkosen superhifimaastofillaria ja olihan se aikalailla eri tapaus omaani verrattuna. Ei tullu enää edes hiki. Omaa veivatessa on hikitakuu. Tykättiin kaikki tosi paljon. Saas nähdä kuin pitkään uskaltaa ajella. Edellisissä raskauksissa en oo pyöräillyt ollenkaan, mutta nyt maalla asuessa olen ajellut joitakin kertoja. Talvella nyt ei tule muutenkaan ajeltua, joten ehkä johonkin syyskuun loppuun uskaltaa rauhakseltaan ajella.

Nyt taas väsyttää. Jos oisin fiksu, laittaisin koneen kiinni ja hipsisin nukkumaan. (äh, muistin juuri, että koneessa on märät vaatteet, täytyy vääntää kuivuri päälle, että saa kuivaa vaatetta aamulla)

Ei kommentteja: