keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kiirusta pukkaa

Voi jee, mikä viikko ja voi jee, mikä tuleva ensi viikko. On tosi kiirusta nyt koulun suhteen ja sen vuoksi täälläkin on ollut hieman hiljaisempaa.

Mä olin viime viikonloppuna koulussa Ennakointi innovaatiotoiminnassa -kurssin luennoilla ja tähän kurssiin liittyy ryhmätyö, jonka palautus on parin viikon päästä. Sitten samaisena viikonloppuna sain viimeisteltyä ja palautettua Sähköinen liiketoiminta -kurssin ryhmätyön. Nyt pitäisi vielä tehdä tuo sähköisen liiketoiminnan työ esitysmuotoon ja esitellä se sekä opponoida toisen ryhmän työ. Molemmat ovat edessä lauantaina. Onneksi sekä esitys että opponointi ovat jo jollain mallilla ja olen melko luottavainen molempien suhteen.

Mutta päänvaivaa aiheuttaa tuo ennakointi innovaatiotoiminnassa -kurssin työ. Se on sinänsä selkeä, että mitä tehdään ja mulla on jopa joku visio olemassa pääni sisällä, mutta kun tuosta ei tehdä tyypillistä paperimuotoista raporttia vaan pelkkä slideshow. Jännittää, että tuleeko siihen slidesettiin saatua kaikki tieto siinä mittakaavassa, että tulos miellyttää opettajaa ja saatava arvosana meidän ryhmää. Plus tämä kahden viikon rutistus on aika hurja. Onneksi Miekkonen on nyt perhevapaalla, niin voin aamupäivällä käyttää tehokasta aikaa kouluhommille. Iltapäivästä olen ihan kanttuvei ja otankin yleensä torkut Liun päikkäriaikaan.

Ja tietysti kirsikkana kakun päällä on tentit, joita on edessä kolme:

5.12. sähköinen liiketoiminta

9.12. venäjä (en ole tehnyt kurssin eteen tällä hetkellä hirveesti, joutunen siis opiskelemaan uutta ihan liikaa. Plussaa on, että tästä tulee vain hylätty/hyväksytty merkintä. Miinusta on, että jos en oikeasti opi, tulee kakkoskurssista haasteellista)

17.12. ennakointi innovaatiotoiminnassa

Alati kasvava mahani ja eräs feminiininen maratooniinkin verrattu tapahtuma mielessäni en viitsi jättää yhtään tenttiä tammikuulle. Saas nähdä kuin muijan käy. Onneksi tenttien sössimiset ei näy kuin omissa arvosanoissani. Kunhan nuo ryhmätyöt saisi hanskattua kunnialla läpi :)

Toisin sanoen, jos minusta ei kuulu seuraavaan pariin viikkoon, olen hetkellisesti hautautuneena artikkelipinojen ja venäläisten aakkosten alle :D

Onneksi tätä opiskelurutistusta vähän rentouttaa parit pikkujoulut, jotka yllättäen tulivat kalenteriini. Ekat ovat jo tulevana sunnuntaina ja menen sinne lasten kanssa. Toiset onkin eräänä joulukuisena lauantaina ja sinne pääsen ihan itseni seurassa. Tiedossa höpötystä naisseurassa pitkälle iltaan. Täytyy myöntää, olen kaivannut sitä!!


Ei kommentteja: