lauantai 9. huhtikuuta 2016

Aika karistaa pölyt ja suunnata katse eteenpäin!

Terveisiä kiireisestä keväästä! Olen nämä blogihiljaiset puolivuotta viettänyt muun muassa gradun parissa ja sitten sen myötä virisi suuri into kirjoitella vähän ammatillisia ajatuksia yleiseen jakoon, joten perustin ammatti-Lauralle oman blogin. Käykää vilkaisemassa täältä.

Tässä blogihiljaisuuden aikana pohdin myös kovasti tämän blogini jatkoa ja synkimpinä hetkinä poistin mm. blogin fb-sivun kokonaan. Alkoi ärsyttää, kun fb tasaisin väliajoin muistutteli, että en nyt taaskaan ole mitään julkaissut. No en ollut en.

Tulin siihen lopputulemaan, että tulen keskittymään tässä blogissa itseeni. En lapsiin. Lapset toki liittyvät olennaisesti itseeni, joten kyllä niistäkin varmasti mainitaan, mutta lapsiblogiksi tästä ei ole. Tämä tulee olemaan Lauran valtakunta ja jutut liittyvät lähinnä siihen mitä itse teen ja miten minä ajattelen. Onhan tämä toki sellainen osittain ollutkin, mutta jostain syystä olen kokenut tarpeelliseksi tehdä lapsiin liittyviä postauksia. Kuitenkaan en ole halunnut heistä liikoja paljastaa, joten tuntuu, että aihealue jää jopa tietyllä tapaa kylmäksi. Näin ollen jatkossa availen vain omaa elämääni ja ajatuksia. Tarkoitus ei ole tehdä tästä mitään oksennusämpäriä vaan lähinnä sellainen hyvän mielen blogi, jota on mukava seurata. Sellasia itsekin mielläni seuraan.

Koska ammatilliset ajatukset vuodattuvat tuonne toisen blogini puolelle, voin keskittyä täällä esimerkiksi siihen kuinka selätän ruuhkavuosia. Tähän kuuluu olennaisesti liikunta, omat hetket, metsässä kulkeminen, hiljentyminen, kavereiden tapaaminen, hyvä ruoka ja tietoinen positiivisuus. Itsensä kehittäminen ja johtaminen ovat aiheita myös toisen blogini puolella, mutta niistä tulen varmasti kirjoittamaan täälläkin. Itse olen kokenut monta ahaa-elämystä, kun olen alkanut hyödyntää edellämainittuja tietoisesti.

Jää toki seuraamaan, mitä tuleman pitää!

Ei kommentteja: