tiistai 24. toukokuuta 2011

Huhheijaa, mikä tauko!


Ohhos, tulipa tauko blogiin! No jospa nyt uudella meiningillä... Monesti olen ajatellut kirjoittaa. Sitten on tullut jotain ja se on jäänyt. Tiedättehän.

Tässä välissä meidän perhe lisääntyi henkilöllä. Meille syntyi ihana tytär! Hän on nyt 3kk vanha. Hymyilee kovasti ja juttelee vauvajuttuja. Tänään tosin oli rokotuspäivä. On itketty niin, että äidin sydäntä särkee. Nyt hän nukkuu. Suloinen!

Kevät on tullut meillekin, kohtahan se jo vaihtuu kesään. Kevään kunniaksi talon sisältä kaadettiin seinä ja ulkoa neljä puuta. Kyllä nyt on avaraa sekä sisällä että ulkona. Vielä kun saisi pihalta kannot jyrsittyä ja sisältä seinää tukeneet laudat katkottua. Näiden lisäksi olemme tosin aloittamassa myös isompaa remonttia. Öljykattila vaihdetaan, kylppäri ja sauna uusitaan, sisäpinnat laitetaan ja keittiön kaapit vaihdetaan. Kaikenlaista. Öljykattila meinattiin ensin vaihtaa ekologisempaan, mutta koska tuskin asumme tässä kymmentäkään vuotta, se ei ole taloudellisesti kannattavaa. Sitten siihen pysyvämpään omaan kotiin :)

 Tässä vielä Päivänsäde ja Menninkäinen -blogista voittamani pussukka, josta en viimeksi saanut julkaistua kuvaa, kun Picasa tökki...


Ei kommentteja: