perjantai 27. toukokuuta 2011

Inventaariota ja löytöjä

Kun olin aamulla vienyt tytön takaisin unille ruokailun jälkeen, tajusin ulkoa kuuluvan kauhean älämölön. Piti oikein ulko-ovea käydä raottamassa ja toden totta; siellä soi musiikki täysillä ja kello on vähän vaille seitsemän aamulla. Musiikki tuli läheisestä uimalasta ja siellä oli tänään joku häppeninki... kovasti oli koululaisia pyörineen paikalla ja musiikki pauhaa vieläkin.

Eilen tein taas inventaariota Eepun vaatekaapilla. Pieniä bodeja ja housuja pois, uusia tilalle. Huvittavaa, että jossain vaatteissa lukee 6-9kk, kun likka on vasta 3kk. No ne on pieniä, vaikka koko yrittää olla 74. Tyttö siis käyttää tällä hetkellä 62-68 vaatteita. Tuohon suurempaan ollaan siirtymässä enemmissä määrin. Housut meinaa monesti vaan tippua, kun neiti on astetta hoikempi tapaus. Tästedes ostankin vain sellaisia housuja, joissa on vyötärönauhassa säätömahdollisuus. Tässä inventaariossa siirsin kirpparipinoon surutta sellaisia vaatteita, joita en mielelläni käyttäisi. Tykkään käyttää tytöllä kirkkaita värejä, joten hailakat tai muuten minun silmää vähemmän miellyttävät vaatteet menivät suoraan pois. On nimittäin mieluisia värejä ihan tarpeeksi, niin voi olla jo vähän kranttu ;) Vaikka kirpparipinoon nuo laitoin, se ei tarkoita, että kaikki Eepun vaatteet menisi pieniksi jäätyään kirpparille. Ehei. Ne menevät varastoon odottelemaan mahdollista kakkosta. Olin ihmetellyt kovin, kun äitini oli ostanut sellaisia collegehaalareita pari kappaletta kirpparilta. Mietin, että miksi ihmeessä, kun eihän tollasia tule käytettyä. VÄÄRIN. Siis noihan tietysti on tosi näppäriä kesällä vaunuissa ja pihalla muutenkin. Enpä tajunnut ennen kuin vauvan sain :D Tänään oli käytössä, kun oli enää aavistuksen reilu.

Normaalisti käytän Eepulla kestovaippoja, mutta nyt hänellä on käytössä kertakäyttövaipat 3kk rokotteiden vuoksi. Tänään on kolmas päivä ja huomenna laitan jo kestiksen. Ihan turhaan olen kertsejä käyttänyt, kun tuo on taas tykännyt isompaa tavaraa panttailla ja niinpä ei ole ollut edes mahdollisuutta, että se rota olisi sitä kautta levinnyt meihin vanhempiin. Jotenkin tykkään noista kestoista, kun kertisroskista joutuu koko ajan tyhjentää ja viedä isoon roskikseen. Kauhea määrä jätettä ihan oikeesti! Oon kyllä tyytyväinen tuohon kestispäätökseen. Eikä tuo peseminen ole rankkaa, kun tuleehan sitä jätettä muutenkin :D

Vauvoille löytyy kivasti tavaraa kirpparilta. Eilen oli hyvä päivä löytöjen suhteen. Matkaan tarttui päiväpeitto, joka näyttää tilkkutäkiltä, pussilakana, Tutan mekko, Name itin mekko (ihana pussihelma), Nalle Puh -yökkäri sekä kuusoittorasia, jota ei ole kuvassa, kun se on jo kovassa käytössä ;D Tuohon pussihelmamekkoon olin tosi ihastunut. Ihan priimakunnossa, ihana väri ja vaan 2€!

P.S. Ennen kuin Eepu syntyi, olin sitä mieltä, että meillä ei pinkkiä käytetä. Nyt minusta kaikki kirkkaat värit sattuvat tytölle hyvin; varsinkin turkoosi ja pinkki. Jepjep. Ähäkutti-Laura!2 kommenttia:

T kirjoitti...

No kylläpäs tosiaan on samaa meininkiä täällä! :D (ja minäkin meinaan laittaa osan vaatteista talteen mahdollista kakkosta varten ;)

Helkku kirjoitti...

Kirppikseltä tosiaan löytää vaikka mitä! Itse löysin pojalleni itsetehdyn puisen keinuhevosen kympillä, ei paha minusta! :)