maanantai 7. helmikuuta 2011

Radiohiljaisuus päättyy

 Niin mielelläni kuin olisin tämän radiohiljaisuuden päättänyt kirjoittamalla, että syy hiljaisuuteen oli synnytys, näin ei ole ollut. Olen vain ollut pois koneelta, kun istuminen ei ole ollut kaikista mukavin asento. Sohvalla makoilusta on ollut hyötyäkin...

Syntyi tällaiset villapökät vaippakuoriksi. Kiristysnauha puuttuu vielä...

 Sain tehtyä loppuun tuon peitonkin. Purin sen edellisen viritelmän, koska helmineuleen sijaan päädyinkin ihan ainaoikeaan, jotta saan hieman tiiviimmän neuleen. Tuon tarkoitus on olla kosteussuojana sängyssä/vaunuissa. Tuon violetin reunuksen virkkasin.
Ja sitten tein tuollaiset ihanat keväänvihreät vaippapöksyt. Aiemmin olin tehnyt vaippahousut kokonaan nelosen puikoilla. Nyt tein jutta.fi:n ohjeen mukaan resorin nelosilla ja muuten vitosilla. Kyllä huomasi eron. Nämä vihreät ovat huomattavasti suuremmat kuin nuo mustat tai sitten aiemmin tekemäni punamustat housut. Meinasin tehdä vielä yhdet villikset, mutta nyt ajattelin kokeilla eri ohjetta ja tehdä pitkälahkeiset housut. Mallina testaan tätä.


Tein myös kaulahuivilleni kaveriksi pipon. Ihan summanmutikassa neuloin, ei ollut mitään hajua miten kannattaisi kaventaa, jne. Enkä ollut koskaan aiemmin pipoa tehnyt. Ja heh, tein tämän pyöröpuikoilla, kun ei kympin sukkapuikkoja ole tässä taloudessa. 50 silmukalla tein ja tuo on semmonen ei-purista-eikä-kiristä pipo, eikä kyllä putoakaan päästä. Oikeastaan tuo on aika loistava, koska tykkään silloin tällöin laittaa hiuksiini kiharat ja yleensä piponi ovat lätistäneet hiukseni aika mitäänsanomattoman näköisiksi. Tuon pipon kanssa tuskin tulee samaa ongelmaa :) Olen todella tyytyväinen tuohon ja se on jo kovassa käytössä!

Ei ole vauva kovin paljoa merkkejä syntymisestään antanut. Muutamana iltana muutama supistus. Hyvää pitää malttaa odottaa :)

Ei kommentteja: