keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kirpakkaa pakkasta ja odotuksen tuskaa

Ei ole vauva halunnut tätä pakkasta vielä tulla ihmettelemään. Ihmekö tuo... Välillä juilii mahaa ihan urakalla, mutta ei sen kummempaa sitten kuitenkaan. Onhan tuohon laskettuunkin aikaan vielä pari päivää, joten odotellaan rauhassa.

On kyllä tosi kirpee tuo pakkanen. Meillä on otettu vaihtoehtolämpömenetelmiä käyttöön. Meillä ei siis ole (vielä) varaavaa takkaa, joten ollaan lämmitetty saunaa ovet sepposen selällään :D Käy se niinkin ja öljyä kuluu vähemmän. Ollaan mietitty toista lämmitystapaa ja mahdollisesti siirrytään öljystä pois kesällä. Katsotaan nyt mihin into ja rahkeet riittävät. Kylppärikin pitäisi laittaa. Se on vielä suoraan 60-luvulta. (ei niin) Ihanaa.

Sain valmiiksi pitkälahkeiset villahousut vauvalle. Niistä tuli tosi hienot :) Laittaisin kuvan, mutta Picasa-albumissani oli jotain hämminkiä ja se ei näyttänyt ollenkaan ladattavien tiedostojen rivejä. Joudutaan menemään tämä postaus nyt ilman kuvia. Aloitin tekemään neuletakkia. Tämähän on jo toinen aloittamani neuletakki. Toinen on edelleen samassa vaiheessa kuin ennenkin eli takakappale on valmis, that's it. Tajusin, että koska käytin eri lankaa kuin ohjeessa, olisi silmukkamäärä pitänyt tsekata uusiksi. Valmistumassa on siis neuletakki, joka menee varmaan vuoden päästä vasta... Tämä nyt aloittamani on sitten hiukan pienempi. Teen sen hahtuvasta kun aiempi oli seiskaveikasta. Tästäkin on nyt takakappale lähes valmiina. Jospa saisi muutkin osat tehtyä. Ainakin tuo takakappale on nyt pienempi mitä tuo aiemmin tekemäni takakappale :)

Ai niin! Voitin arvonnassa :) Päivänsäde ja Menninkäinen -blogissa oli arvonta ja voitin todella hienon pussukan. Tykkäsin kovin. Eka arvonta, johon osallistuin ja heti tärppäsi. Aika onnekasta ;) Ja ei siis kuvaa nyt tästäkään palkinnosta em. syystä...

Ei kommentteja: