tiistai 1. syyskuuta 2015

Selvä merkki syksystä - koulu!

Eilispäivästä lähtien meidän perhekalenterissa lukee joka maanantai, tiistai, torstai ja perjantai "Laura tekee gradua". Eilen en tosin tehnyt, kun Miekkosella oli menoa, mutta tänään otin suunnan kohti yliopistoa.

Tällä hetkellä työn alla on lopputyö, joka pro gradunakin tunnetaan. Aamusella mun piti alotella kotona. Jäi aikomiseksi. Sen sijaan siivosin meidän kellarin. Vaihdoin oikein hyllypaperit ja kaikkea... Sijaistoimintoja parhaimmillaan. Seuraavaksi varmaan hinkkaan kylppärissä laattasaumoja hammasharjalla ;) Ei vaan saanut aikaiseksi aloittaa.

Tai olenhan mä aloittanut. Tutkimussuunnitelma on ihan mukavassa vaiheessa.

Onneksi tuli kuitenkin lähdettyä koululle. Rauhassa sai katsoa graduseminaaripäivät ja huomasinpa sitten seminaarin alkavan tulevana lauantaina. Vähän muutoksia viikonloppusuunnitelmiin.

Samalla tuli etsittyä teoriaa ja löysin mielenkiintoisia artikkeleita. Se on aika kutkuttavaa, kun löytää uusia tutkimustuloksia, joiden valossa oma tietämys kehittyy. Jos tiedätte sellaisen mind mapin, niin tuo on vähän kuin eri pallukoiden välille piirtyy yhdysviivoja.

Olin ihan liekeissä.

Harmi, että tämä tapahtui about tunti ennen kirjaston sulkeutumista. En paljoa ehtinyt raapustella.

Pitää seuraavaksi lähteä sinne koululle heti aamulla, jos vaikka flow tulisi aikaisemmin. Se on ollut vaan näppärää lähteä lounaan jälkeen, kun on saanut pikkujätkälle annettua päikkärimaidot. On oma olo "vähän kevyempi" pidempään...

Tuli ostettua tuollainen takeaway-muki. Nyt kelpaa kahvitella.
(Ja vaikka tulis oma olo miten "raskaaksi", en tee arttuwiskareita kahvia hakiessa;) )


2 kommenttia:

Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti...

Hih..hauska tuo Wiskari juttu. :) ja nyt se biisi alko soimaan päässä. :)

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Se on aika veikeä biisi :D