sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vauvakuplasta terveisiä!!

Ei liene ylläri, että hiljaisuus blogin puolella on johtunut ihan tuosta pikkumiehestä, joka syntyi lopulta loppukirin saattelemana raskausviikolla 42+1. Ei sentään 42+2, kuten vitsillä heitin jossain vaiheessa raskautta ;)

Synnytyksestä kerron erillisessä postauksessa lähiaikoina, mutta sanottakoon, että meni loistavasti ja oli paras synnytys omalla kohdallani. Voimaannuttava jopa.


Sairaalassa ei saanut vieraina käydä muut kuin vauvan lähiperhe eli isä ja sisarukset. Näinpä meillä on kotona käynyt tuttuja tervehtimässä ja muutamia muistamisia on tullut postitse.


Vauvan kanssa on lähtenyt sujumaan tosi kivasti. Hän syö, nukkuu ja seurustelee. Ei turhia karju, ainakaan vielä. Tällä hetkellä hän nukkuu yönsä niin, että hän käy nukkumaan puolen yön tuntumassa, nukkuu neljä tuntia, syö tunnista kahteen ja jatkaa taas unia kolmesta neljään tuntia. Paitsi tänään hän kävi yöunille kymmenen tietämissä. Herännee kahdelta syömään ja sitten varmaan viiden kuuden kieppeissä. Toivottavasti nukkuisi siitä vielä pari tuntia. Mun puolesta voisi heräillä aamulla ajoissa, niin menisi kaikki aamumenot jouhevasti eikä tarttisi pientä herätellä kesken unien. Huomenna olisi edessä päivä lasten kanssa neljästään. Tiedossa kauppareissua ja sen sellaista. Miekkonen on ollut isävapailla ja on edelleen, huomiselle on vaan koko päivän meno. On kyllä ollut mukavaa olla koko perheenä kotosalla.

3 kommenttia:

Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti...

Onnea. <3

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Kiitos :)

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Kiitos! Mä olin niin juhlavalmisteluhumussa, etten yhtään huomannut kommenttiasi. Mielelläni olisin osallistunut, mutta jospa ensikerralla en myöhästyisi :)