torstai 20. maaliskuuta 2014

Iltaa istumassa

Kävin luokkakavereiden kanssa viime perjantaina syömässä Wanhassa Makasiinissa. Oli aika hilpeää meininkiä, kun kaikki tuntui olevan loppu. Mojitoja ei voinut tehdä, kun jäämurska ja lime puuttui. Kaveri tilasi jotain (oisko ollu jo ruokaa tilatessa) ja sitäkään ei ollut. Sitten toiset kaverit tilasi peurapateeta, joka oli liian suolaista eikä sitä haluttu (ihan hyvä, että ilmoittivat) tarjota. Pääruuaksi moni meistä tilasi ankkaa ja tryffeliä, mutta tarjoilijan kuullessa tilauksen, kuului jo tutuksi tullut lausahdus "Meil ei oo...". Onneksi ankka oli korvattavissa ja saimme sitten sorsaa ja tryffeliä. 


Oli ihan älyttömän herkullinen annos. Suosittelen! Jälkkäriksi otin sitruunamarenkitorttua, joka oli hyvää, mutta jotenkin odotin sen sitruunaisen sisuksen olevan jämäkämpää. Se oli aivan juoksevaa. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, kun käänsimme sen "ei-oon" hokemisen jo pieneksi vitsiksi. Tarjoilijana meillä oli harjoittelija, joka hoiti hommansa tosi hyvin, vaikka tuli kaikenlaista ylimääräistä säätöä myös meidän puolelta.

Jatkettiin iltaa itselleni uuteen tuttavuuteen - drinkkibaariin nimeltä  Big J. Oli tosi lupsakka henkilökunta ja hyviä drinksuja. Kuvassa on erittäin makoisa juoma, jossa on mangoa, persikka(siirappia?), viikunahilloa, maitoa ja kermaa. Drinkit tehdään aika pitkälti aidoista raaka-aineista. Tykkäsin paikasta todella paljon ja täytyy ehdottomasti vierailla toistekin.

Ei kommentteja: