perjantai 27. helmikuuta 2015

Sairastelu voiton puolella ja katse kevään kemuissa

Sairastelu alkaa pikku hiljaa meillä helpottaa. Juniorikin sai osansa, kun nenä veti tukkoon ja öisin se oli ihan hirveetä kuunnella, kun ei tuntunut ilma kulkevan. Ja sitten näin kolmannen lapsen kohdalla opin käyttämään oikein sitä sellaista maailman surkeimmaksikin haukuttua pikku niistäjää. Muistui nimittäin mieleeni Eepun vauva-ajan terkkarin neuvo, jossa toinen sierain suljetaan samalla, kun toisesta sieraimesta imaistaan tuolla niistäjällä. Itse laitoin tuon niistäjän niin syvälle kuin se meni ja nenä tyhjeni hyvin. Kovasti se junnu protestoi, mutta huomasi pian helpotuksen, joka moisesta kiusaamisesta tuli. En tiedä miksen noteerannut tuota neuvoa jo aiemmin... Aikaisemmin ollaan vaan imastu sillä laitteella eikä olla suljettu toista sierainta. Nenä on monesti jäänyt tyhjentymättä ja kuinkakohan monesti olen ko. apparaatin haukkunut lyttyyn. Mutta tästedes olkoon taipaleemme täynnä onnistuneita imuja :D

Tämmösiä kutsuja lähti vieraille. Muutamille lisäksi tekstari, kun Laura laski väärin...

Ristiäisiä ja tyttöjen synttäreitä olen alkanut pikku hiljaa järjestelemään. Niistä meinasin ihan oman postauksen kirjoitella, kun kaikkia kivoja askarteluja olisi tarkoitus tehdä. Kutsut tuli sentään jo tehtyä ja postitettua :) Oli vähän pohtimista miten yhdistää fiksusti pojan juhlien siniturkoosin ja tyttöjen (Eepun) toivoman pinkin. Noin ne minusta sointui kivasti. Juhlapaikalle tulee sitten vielä koristeita molemmissa väreissä.

Odotan innolla kakkujen väsäämistä. Niitä varten olisi jonain päivänä (iltana) otettava kaulin kauniiseen käteen ja tehtävä sokerimassakoristeita. Ne on yleensä mukavaa pikkunäpräyspuuhaa, jotka nollaa päivän härdelliä kivasti.

Eepulle pidetään noiden yhteisjuhlien lisäksi lastenkutsut, joita neitonen odottaa kovasti. Hän on suunnitellut tarjoiluita jo hyvän tovin. Eikös sitä sanota, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Äidille siis riittää kauppareissu ja esille laitto ;)