tiistai 22. tammikuuta 2013

Painoja kolisuttamassa

Oli aika mukavaa päästä tänään illalla salille! Miekkonen tuli kotiin sen verran ajoissa, että ehdin salille ja vielä kotiin ennen tytön nukkumaankäyntiä. Tuolla neitokauno vieläkin mölisee, kun iltatoimet alkoivat myöhässä. Tuli huomattua, että myös miehet voivat unohtaa ajantajun jutellessaan kaverin kanssa. Meillä oli naapuri käymässä, kun tulin :) Eipä tässä muuten olisikaan mitään huolta, mutta huomenna olisi kerhoaamu ja pitäisi olla ysiltä jo kerholla. Tänään herättiin 8:15 juuri samanlaisen illan jälkeen. Pitää siis laittaa kello soimaan!

Salilla maha keräsi vaivihkaisia katseita, mutta se lienee ihan normaalia tässä vaiheessa. Mun piti hetki odotella, että pääsin lämmittelylaitteisiin. Mulle kun käy enää vain istualtaan käytettävät eli siis kuntopyörät. Viimeksi ajoin normaalin pyörän oloisella ja siitä takamus ja nivuset ei tykänneet. Nyt kokeilin semmosta, missä istutaan kuin tuolilla ja polkimet on edessä. Siinä olo pysyi hyvänä koko ajan. En toki isoilla vastuksilla tehnytkään vaan 1-2 tasolla :)

Ja koska tänään kävin salilla, niin huomenna muksun kerhon aikana voin käydä kahvilla ja kiertämässä viimisiä aleja, josko vauvalle tarttuis nyt mukaan kivoja juttuja, kun sain tietää sukupuolenkin <3

Käytiin siellä pulkkamäessä tänään. Lapsonen tykkäs! Kotiin piti lähteä, kun toinen ilmotti, että oli vessahätä. No sitten mentiin! On toi aika supertyttö, kun vaippa oli vielä kuiva, kun tultiin kotiin! Piti vähän tuulettaa :)

Ei kommentteja: