maanantai 7. tammikuuta 2013

10 ilon aihetta vuoden 2013 alkuun

1. Meille tulee tänä vuonna uusi perheenjäsen ja tällä hetkellä hän on todella toimeliaana tuolla mahassa.

2. Olen saanut makuuhuoneeseen jo verhot, keittiöön on jo ostettuna (odottaa verhotankojen kiinnitystä), eihän siihen mennytkään kuin kolme vuotta ;) No siis en ole viitsinyt hommata verhoja, kun meillä on ollut remontti käynnissä. Mutta tulee kyllä paljon kodikkaampaa, kun saa nuo verhot ikkunoihin :)

3. Remontti on hyvässä mallissa. Oikeastaan enää tuo keittiö on laitettavana. Joulun välipäivinä mieheni laittoi vessaan ja puku-/kodihoitohuonetilaan lattiamatot. Taisi se matto löytää tiensä myös vaatehuoneeseen. Vielä sisustuselementtejä sinne tänne, valokuvia, tauluja ja sen sellasia.

4. Esikko opettelee puhumaan ja joka päivä kuulee ihania uusia höpötyksiä!

5. Tässä raskaudessa ei ole läheskään niin kipeät liitokset kuin esikkoa odottaessa.

6. Ollaan koko perhe oltu suht terveenä ja molempien puolien suvuissakin on ollut terveitä aikoja eikä onneksi ole kuolinuutisiakaan kuulunut.

7. Lähdetään koko perhe ensi kuussa risteilylle Tukholmaan. Me ei olla käyty perheenä missään ns. lomalla pariin vuoteen eli sinä aikana, kun meillä on muksu ollut. Mun äiti lähtee mukaan, niin saadaan ehkä pieni hetki omaa aikaa miehenkin kanssa.

8. Sain joululahjaksi kasvohoitoon lahjakortin ja odotan innolla, että pääsen sen käyttämään.

9. Viime lauantaina pääsin viettämään tyttöjen päivää kaverini kanssa. Molemmat jätettiin lapset isiensä hoiviin ja käytiin kiertämässä kirppareita ja Jumbon alemyyntejä. Tietysti myös syötiin hyvin ja kahviteltiin ajan kanssa :)

10. Mulla on yksi täysin oma viikonloppu tuloillaan maaliskuun alussa. Mä en ole ollut yksin kotona lapsen syntymän jälkeen yhtään yötä, joten odotan todella suuresti! On meillä muksu hoidossa ollut, mutta ollaan sitten oltu muualla miehen kanssa. Viiminen hetki viettää tällanen oma viikonloppu, kun sitten taas on ainakin vuoden verran tiedossa pelkkää lapsellista aikaa :)

Ja jottei semmonen yleinen positiivisuus pursuis yli, niin mun viime syksynä tehdyt omenasoseet on homeessa!!!

Kävin tänään hakemassa kellarista aamupuurolle uutta omenasosepurkkia, mutta sain todeta, että KAIKKI isot purkit olivat pintahomeessa. Joistain pilttipurkeista saattaa vielä olla syötäväksi. Kyllä nimittäin ÄRSYTTÄÄ! Olisin voinut mielelläni käyttää niitä tässä vuoden mittaan, kun tuo tytärkin tykkää aamupuuroon omppusosetta laittaa. Kannet oli kyllä ihan napsahtaneet, mutta ilmeisesti kellarissa oli liian lämmin tai sitten ne purkit oli tässä sisällä liian pitkään lämpimässä ennen kuin laitoin ne kylmään. Tuolla ne purkit nyt odottaa tyhjentämistä...

Ei kommentteja: