keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ja kuinkas sitten kävikään..

Aamulla vein lapsosen kerhoon ja ilolla katsoin, kuinka hän jäi sinne hymyssä suin lähtien itse muiden seurassa kerhohuoneeseen. Meillä oli tuossa jonkun aikaa niin, että oltiin kyllä reippaina, jos minä vein kerhohuoneelle asti. Jos olisi pitänyt muiden kanssa lähteä, niin parku tuli.

Yleensä olen käynyt kerhon aikana salilla vahvistamassa lihaksia. Muutahan ei oikein näin paksuhkossa olotilassa pysty tekemäänkään. Tai tietysti vähän crosstraineria vemputtamaan :D Tänään oli kuitenkin poikkeus. Olin päättänyt, että käyn ostamassa pari lapsiaiheista lehteä kaupasta ja jumitun niiden kanssa sitten kahvilaan siksi aikaa kunnes kello on kymmenen ja kaupat aukeaa. Menin kyllä ostamaan ne lehdet, mutta sitten mukaan tarttui tämmöinen:


Että "Hups" vaan :D Oltiin tuosta kyllä miehen kanssa puhuttu aiemmin, kun hän tykkää juoda energiajuomia ja ne on aika tyyriitä tölkkejä. Itse hoitovapaalla ollessa on tullut opittua entistä saiturimmaksi ja pidemmän päälle tällä laitteella säästää pitkän pennin. Tämä oli kaiken lisäksi tarjouksessa, ei maksanut kuin enää 60 euroa. Että hirrrween hyvä ostos kaikin puolin!!


Kyllä mä sinne kahvilaankin asti pääsin. Oli pakko päästä säästämään sinnekin, kun aamulla ennen klo 11 latte maksaa "vain" 2,9 euroa ;) Tuossa uusimmassa Kaksplussassa oli muuten mielenkiintoisesti kirjoitettu, että asuinpaikan mukaan usein lokeroidaan ihmisiä... lähiössä asuu tavikset, keskustassa hipsterit ja maaseudulla maanviljelijät tai ekohipit. Mielenkiintoista sinänsä, että tällä hetkellä asutaan kyllä lähiössä, mutta tulevaisuudessa tullaan asumaan maalla. Tuleeko meistä taviksista sitten ekohippejä? ;)

Alennusmyynnistä tarttui mukaan myös body vauvalle. Huomenna alkaa kuulemma lisäalet ja melkein kaikki on -50%. Pitää vissiin mennä heti aamulla pyörähtämään...Nyt lapsi on ollut unilla jo tunnin verran ja mä olen ihmetellyt nettiä, vaikka sovin itseni kanssa korkeintaan lukevani noita aamulla ostettuja lehtiä, jos en jaksa kouluhommia väsäillä. Olipa ylläri. Mutta nyt tämän julkaisun jälkeen netti kiinni ja kouluhommia (tai niitä lehtiä)...

Ai niin, Pakko ihan hehkuttaa, että kuivaksi opettelu sujuu melko mukavasti!

Monesti kotona ollessa annan mukelon olla ihan ilman housuja ja tällöin lähes poikkeuksetta (98% varmuus) kaikki tuotokset tulee pottaan tai vessanpönttöön. Sitten kun vielä tuo neitokauno oppisi, että jos housut on jalassa, voi silti mennä tekemään tarpeensa vessaan. No ehkäpä sekin hetki koittaa. Harjoitus tehnee mestarin tässäkin asiassa :)

Ei kommentteja: