lauantai 12. tammikuuta 2013

Meillä on vaunut!!

Hiphurraa! Saatiin tänään aikaiseksi käydä koko perheen voimin katsastamassa tuplarattaita esikolle ja tulokkaalle.

Olin alunperin täysin sitä mieltä, että meille ei mitään peräkkäin istuttavia tule. Piti olla vierekkäin istuttavat, silti mahdollisimman kapeat, vauvan koppa piti saada kiinni ja niin, että vauvan naama on minuun päin. Omat kuomut piti toki olla ja jalkaosia piti saada säätää erikseen. Olin vakaasti menossa hankkimaan Easywalkereita.

Ei tullut Easywalkereita, ei Mountain Buggyja eikä varsin Carenaa. Ehei, ei tullut myöskään Phil&Tedsiä. Tuli Britaxin B-Dualit.

Miksi moinen takinkääntö? No ihan siksi, että nuo vierekkäin istuttavat oli jumalattoman kokoiset kokoontaitettuna. Johan ne ois vieneet meidän auton (farkku) takakontista leijonaosan. Loput ois jääneet koiran käyttöön. Kukapa niillä matkatavaroilla enää mitään tekisi. Takapenkillehän niitä ei enää jatkossa voisi sijoittaa, kun siellä tulee istumaan meidän rakas jälkikasvu. Aijai mä olin taivaissa, kun myyjä taittoi noi Britaxit kasaan. Nehän meni yhtä pieneen tilaan kuin mein matkarattaat (Graco Mirage). No ehkä mä vähän liioittelen, saattaa noi Britaxit olla vähän korkeammat, kun on kuitenkin kaksi istuinta.

Katsottiin myös Babyjoggerin City Selectejä. Niistä puuttui kokonaan jousitus, jota me tarvitaan metsälenkeillä. Muuten voisi lapsosilla (meinaan koko ajan kirjoittaa tytöillä, vaikkei tulokkaan sukupuolesta ole mitään tietoa) olla hieman rytkyttävää menoa.

Vanhoihin Teutonioihin hommaan kirpparilta halvalla seisomalaudan, saan sen parilla kympillä. Ja kävipä jopa mielessä, että luopuisin kokonaan noista Teutonioista. Noi Britaxit saa kuitenkin yhden lapsen vaunuiksikin. Niihinkin voisi hommata sen seisomalaudan. Ehkä mä katson miten noi Britaxit kulkee talvikelillä. Kai ne ihan ok, kun lukitsee pyörät eikä ole pahasti irtolunta tiellä. Meidän kotitie kyllä aurataan viimisenä varmaan koko kylässä. Pikkuvikoja.

Jalkapeite ja kantokassi olivat päässeet liikkeestä loppumaan, mutta saadaan ne sitten helmikuun lopulla. Meillä kun ei niin kiire ole, kun vasta maalis-huhtikuun vaihteessa odotan äksönin alkavan....

Ei kommentteja: