tiistai 28. huhtikuuta 2015

Wappusuunnitelmia

Koska mulla  käytännössä katsoen puuttuu tutkinnosta enää gradu, päätin tänä vuonna viettää vappuaattoa opiskelukavereiden kanssa. Yleensä ollaan vietetty yhden tuttavaperheen kanssa. Tosin menee tuo Miekkonen ymmärtääkseni tälle kaveriperheelle kylään tyttöjen kanssa, mutta itse suuntaan muualle. Mukaan toki lähtee tuo perheen pienimmäinen, sillä multa hän saa ruokansa. Tarkoitus on mennä eräälle mökille istumaan iltaa ja "puhumaan henkeviä" ;)


Itse palailen sieltä mökiltä kyllä Teen kanssa vielä samana iltana takaisin kotiin. Vappupäivänä on suunnitelmissa lähteä piknikille ja sitä varten onkin jo simat tekeytymässä ja ruokapuolta pohdittuna. Meinasin tehdä itse munkkeja ja aivan törkeen hyviä nakkipiiloja. Ne maistuu tosi hyvin myös meidän tytöille.


Wappupallot ostettiin tytöille jo viikonloppuna, kun käytiin kaupoilla. Oli nimittäin huomattavasti huokeemman hintaisia kuin torilla. Torilla tuo pienempi on kympin ja isompi 15 euroa. Kaupasta sai pienemmän vajaalla neljällä ja isomman vajaalla kahdeksalla eurolla :) Ja ainakin meillä on aiempina vuosina kestäneet nuo kaupasta ostetut pallot tosi pitkään hyvinä. Toivotaan samaa onnea myös tälle vuodelle!!

Ei kommentteja: