torstai 16. huhtikuuta 2015

Kissalle uusi nimi vai ei? Miksi tätä pohtii nelivuotias?

Tänään lähdemme lasten kanssa kavereiden luokse. Aikanaan tutustuin tähän kaveriin, kun asuimme samassa opiskelija-asuntosäätiön talossa. Nyt hänelläkin on lapsia, joten mikäpä sen hauskempaa kyläilyä kuin käydä paikassa, jossa on seuraa sekä äidille että lapsille :) 

Iltapäivällä olisi tarkoitus viedä meidän kissimissi eläinlääkäriin, jossa napataan pallerot pois. Meidän Eepu kysyi eilen, että pitääkö Popille vaihtaa sitten nimi, kun se käy leikkauksessa. Mistä lie moisen keksi :D Oli hyvin helpottunut kuullessaan, ettei nimeä tarvi vaihtaa. Oli muuten vähällä, että olisin joutunut perumaan koko leikkausajan. Yleensä Popi tulee aina yöksi kotiin (asumme maalla, joten täällä tuo vapaanapitäminen on vähän eri juttu kuin taajamassa), mutta viime yönä ei. Se oli seurannut minua eilen, kun lähdin lenkille, mutta en nähnyt sitä enää metsään kääntyessäni (500m talolta). Oletin sen menneen kotiin. Tänään aamulla sitten kävin kiskissiä huutelemassa, mutten nähnyt vilaustakaan. Onneksi sitten kotiin tultua kului pari minuuttia, niin tuttu maukuna kuului oven takaa. Yhtä asiaa en noiden kissojen sielunelämästä ymmärrä... jos on pihalla, niin miksei sitä kakkoshätää voi tehdä sinne? :D Nälän lisäksi taisi kotiin ajaa vessahätä :'D

Nyt, kun pihamaa näyttää taas valkoiselta ja taivas harmaalta, oli ihan mukava katsella parin päivän takaisia aurinkoisia kuvia, joita napsin pihalla ollessa.

Mansikkamaa on vielä todella lumisissa tunnelmissa.


Narsissit on jotenkin ihanan keväisiä! Tulee aina kevätfiilis, kun niitä iskee kukkaruukkuun!!

Lauran taidekuvia osa 235. Tuossa oksanhangassa on linnunpesä. Meidän pihavaahtera kyseessä. 
Meidänn pihaa koristaa vanha haravalaite, jota hevonen on aikanaan vetänyt pellolla.
Sieltä niitä nousee!! Kohta pääsee herkuttelemaan!!
Lennä lennä leppäkerttu ison kiven juureen,
siellä isäs, äitis keittää sulle hyvää puuroo!!


Ei kommentteja: