perjantai 24. lokakuuta 2014

Mukava perjantai!!

Jos on jääkaapissa lakkahillon jämät ja maustamaton jogurtti on loppu, niin eikö ole ihan perusteltua hakea jädeä pakastimesta hillon seuraksi iltapalajälkkäriksi?Mulla oli tänään pääsääntöisesti hyvä päivä. Aamupäivän sain tehdä koulujuttuja ja tein niitä Liun nukkuessakin. Piti lopettaa, kun omatunto alkoi soimata. Eepu oli tabletilla pelailemassa ja kahteen kertaan kysyi, että "Mitä sä äiti haluisit tehdä mun kanssa nyt ku Liu nukkuu". En mä VOINU sanoa, että "En mitään, mä teen nyt tätä kouluhommaa". Päätin jättää viimeiset kappaleet huomiselle päikkäriajalle ja menin tekemään Eepun kanssa palapelejä. Hitsi se on haka niissä. Tehtiin 48 palan pelejä ja pyörittelin jotain palaa kädessäni. Eepu tökkäsi tyhjää kohtaa palapelin reunojen keskellä (siinä ei siis ollut keskellä vielä oikeastaan muita paloja) ja sanoi siinä olevan oikea paikka. Ja se oli. Hurja hahmotuskyky tolla mukelolla <3
 
Meidän piti lähteä iltapäivällä kaupunkiin Jesper&Juniorin puolihintapäiville ja Reiman varastontyhjennyspäiville. Ei sitten menty, kun Liu nukkui lähemmäs puoleen neljään ja sitten oli iltaruokahommat vielä hoidettavana. Ajattelin, josko huomenna ehdittäisi. Tuttuja oli käynyt tuolla Reimalla, jossa tänään oli -70% jotain toppapukuja. Niitä pukuja oli revitty jopa käsistä ja muutenkin oli ollut tönimismeininki. Erikoista toimintaa aikuisilta ihmisiltä. Toivon huomiselle vähemmän hurjia äitejä liikenteeseen!! Pitäisi Eepulle ostaa ainakin seuraavan koon sadeasu ja fleecepuku.
 
Ilta meni kotihommia tehdessä ja lastenvaatteita lajitellessa. Vaihdoin Liun kaappiin 86 koon vaatteet ja vähänkö olin fiiliksissä, kun vaatejemmalaatikkoon tuli taas tilaa. Se meinasi pursuta yli äyräiden.  Nyt sinne mahtuu nuo loput Eepukan 104 koon vaatteet. Huomasin nimittäin tänään, että auttamatta on liian lyhyet lahkeet 104 sentin housuissa. Pitää lähteä taas kerran housuostoksille, kun viimeksi ostetut kollarileggarit ei olekaan niin näppärät sukkisten päällä. Ne on sen verran napakat, että on kireät vetää päälle. Nyt pitäisi joku ilta jaksaa naputella kasa lastenvaatetta myyntiin fb-kirpulle.
 
Mukava perjantai. Toivottavasti tulee myös mukava viikonloppu! Ihanaa viikonloppua kaikille!!

2 kommenttia:

Minna/Harmaa ja muut iloiset värit kirjoitti...

Leikittelin ajatuksella Reimalle menosta, mutta onneksi ei sitten lähdetty. :D Meillä on talven kamppeet joten ehkä ne alehaalarit menivät sitten kipeämmin tarvitseville.

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Mä olin ajatellut, että jos olisin Eepulle hakenut ensi talveksi jo pukua, mutta en sitten sinne Reimalle asti koskaan mennyt. Kuulin kaverilta, että siellä ei ollut 110-116 ulkokamppeita oikeastaan ollenkaan, joten senkään puoleen ei kiinnostanut enää mennä. Käytiin sitten Jesper&Juniorissa, mutta siellä oli lähinnä haalarimallisia välikausivaatteita. Toppaa oli Eepun koossa takkeina ja housuina, mutta niitä en nyt vielä halunnut hankkia. Pitää joulun jälkeen metsästellä sitä haalaria sitten.