torstai 28. maaliskuuta 2013

Vyöhyketerapiaa

Pidemmän aikaa olin pohtinut vyöhyketerapian kokeilemista ja bongatessani Hyvinkään fb-kirpparilta mainoksen eräästä alan opiskelijasta, joka tekee edullisesti, tartuin tuumasta toimeen.

Tietysti olin kuullut näitä tarinoita, että vyöhyketerapian jälkeen synnytys alkaa tyyliin samantien... No tämä hoitaja kyllä palautti minut sitten maanpinnalle. Vyöhyketerapialla voidaan elimistö laittaa toimimaan kuten sen pitäisi. Jos synnytys alkaa hoidon jälkeen, on syynä yleensä se, että se synnytys on ollut "lukossa" ja terapia on sen lukon sitten avannut. No ei ollut minulla synnytys lukkojen taa jäänyt :D

Saa nähdä miten erilailla tämä synnytys joskus käynnistyy ja miten eritavalla synnytys sitten etenee. Sen verran tuo vyöhyketerapeutti sanoi, että mahdollisesti voi noilla hoidoilla vaikuttaa hormonitasoihin. Mulla Eepun kohdalla piti vauhdittaa synnytystä oksitosiinilla, niin jospa tästä tulevasta ei nyt tarvitsisi.

Oli kyllä ihan superrentouttavaa ja sai aineenvaihdunnan kohisten liikkeelle. Hengitin nenän kautta koko hoidon ja sen jälkeen oli suu kuiva, kauhee vessahätä ja kotimatkalla iski päänsärky. Särky hävisi, kun joi kunnolla. Suosittelen lämpimästi :)

Ei kommentteja: