lauantai 16. maaliskuuta 2013

Oraville pähkinöitä ja vauvalle jätskiä

Käytiin eilen mukelon kanssa illalla metsässä viemässä pähkinöitä oraville :) Ei siellä tietysti näkynyt yhden yhtä eläintä, mutta ajatuksella leikittely meni täydestä tytölle. Meillä oli siis parhaat päivänsä nähnyt pähkinäpussi enkä halunnut niitä roskiin heittää tai pihalle kaataa. Tulisi pian jotain hiiriä tai muita... samalla reissulla käytiin tuossa lähikaupassa. Iso juttu pikkulikalle, kun saa itse hakea kärrit ja työntää niitä. Ihan näppärästi se niiden kanssa kulkee ja osaa palauttaakin hienosti omalle paikalle ostosreissun päätteeksi.

Kotiintultua piti vielä rakennella legolinnaa, kun tyttö niin napakasti mulle ilmoitti, että "Ninna kikki".. Linna oli siis rikki, ts. paloina isossa legolaatikossa... ei auttanut muuta kuin rakentaa. Aikaisemmin en ollut kuullutkaan, että tyttö sanoisi linna... Joka päivä tulee uusia sanoja :)Illalla minua vähän huolestutti, kun vauva mahassa ei oikein tuntunut liikkuvan. Söin sitten jätskiä, mikä yleensä aiheuttaa isot bileet. No ei tällä kertaa. Saunan jälkeen otin sitten toista jäätelölaatua ja vartin päästä alkoi tutut bileet. Ilmeisesti vauvakaan ei tykkää Ingmannin Bravo suklaaminttujätskistä. Se on meistä vanhemmistakin ihan mitäänsanomattoman makuista. Bileet alkoi, kun tuli syötyä Kaneli-Omena -jätskiä :) Ei siis tarvinut lähteä täpötäydelle synnärille makoilemaan käyrille. Kuulin eilen, että Hyvinkään synnäri on tarkkailuhuoneita myöden täysi. Saisi tämä kaveri sitten pysyä mahassa vielä hetkisen aikaa.

Jotain viikko sitten kylvettiin rairuoho tyttösen kanssa ja se on jo ihan hyvällä mitalla. Minä kun en tiedä siitä synnytyspäivästä, niin piti ottaa varmanpäälle, että varmasti on pääsiäisenä ruoho pöydällä :) Ilmeisesti Eepu on tekemässä jonkinlaista ruohopurkkia kerhossakin. Kiva saada ekaa kertaa lapsen tekemä ruoho pöydälle :)Ei kommentteja: