torstai 28. maaliskuuta 2013

Numeroleikkiä

Koska lapsen syntymäpäivästä ei ole mitään tietoa, on hauska vähän tehdä ajatusleikkiä ja pelata numeroilla.

Esikoinen syntyi viikolla 40+2, joka on tässä raskaudessa tänään. Ei ole fiiliksiä, että tämä ois samalla päivällä tulossa...

Itse synnyin 4 päivää yli lasketunajan. Esikoinen syntyi 2 päivää yli eli siis puolet vähemmän oli päiviä yli kuin omalla kohdallani. Jos lasketaan samanlainen kaava, että tämä kakkonen syntyisi samanlaisella suhdeluvulla kuin pikkusiskoni äidilleni aikanaan, niin pikkusiskoni syntyi 8 päivää yli lasketun ajan eli tämä lapsi syntyisi itselleni puolet pienemmällä ylittymällä. Tämä olisi siis 4 päivää eli viikolla 40+4. Tämä olisi lauantaina.

Tämä viikko on viikko 13, samoin kuin vuosi on 13. Sunnuntaina olisi päivä 31.3. Joten se voisi olla aika hauska päivä syntyä. 31.3.13 viikolla 13. Toisaalta maanantaina olisi 1.4.13 ja viikko 14. Mutta mä olen niin asennoitunut maalisvauvaan ;) Tuo 31. päivä sopisi sitä paitsi siinäkin mielessä, että itse olen syntynyt 11.pvä, Eepu 21.pvä niin sehän olisi enempi sääntö kuin poikkeus, että tämä pieni tulisi 31. pvä ;)

Eepun syntymää lähinnä ollut täysikuu, oli 18.pvä, kun hän syntyi 21.pvä.
Tämän tyypin lähin täysikuu oli eilen 27. pvä eli jos syntymä koittaisi yhtä usean päivän erolla täysikuuhun, tämä pieni syntyisi 30.pvä lauantaina.

Toisaalta huomenna olisi pitkäperjantai, joten tulisikohan siitä oma henkilökohtainen via dolorosani?

Ei kommentteja: