tiistai 26. helmikuuta 2013

Sairaalakäynti ja sairaalakassipohdintaa

Tänään oli viikon 36 lääkärineuvolan korvannut ultra sairaalassa. Viikkoja kasassa tänään tasan 36.

Kaikki oli hyvin, vauva kasvoi hyvin omalla käyrällään ala- ja keskikäyrän välissä. Hän oli jo kiinnittynyt lähtökuoppiin, joten sitten vain odotellaan koska hän haluaa tulla :) Ultralla nähtynä paikat olivat vielä kiinni. Alatutkimusta ei jostain syystä tehty, joten en tiedä onko paikat pehmenneet vai ei.

Sairaalakassin meinasin pakkailla tänään, niin onpahan sitten valmiina. Laitan myös vauvalle tavarat valmiiksi hoitolaukkuun, niin riittää, että mies ottaa ne sitten mukaansa, kun tulee Esikon kanssa hakemaan. Ei ole kyllä mitään hajua, mitä sinne sairaalakassiin pakkaisi itselle. Ruokaa en ainakaan pakkaa, kun sieltä osaston jääkaapista saa hakea niin paljon kuin sielu sietää. Viimeksi mulla oli tuoremehutetroja ja ne oli vissiin vielä puolen vuoden jälkeenkin meidän jääkaapissa.

Sairaalakassiin ainakin:
- imetysliivit
- kertakäyttöliivinsuojat (kestoja käytän sitten kotona)
- hygieniatarvikkeet
- alushousut kotiinlähtöä varten
- hiusnauha

Lukemista saa kanttiinista tai kaupasta. Mies voi sitten hakea joko synnytystä ennen tarkkailuhuoneeseen tai synnytyksen jälkeen osastolle. Sairaalassa käytän sairaalan vaatteita, kun ne voi vaan likaannuttua heittää sairaalan pyykkiin. Ei tarvitse viedä minkäänlaista eritepyykkiä minnekään ;D Enkä mä noita hygieniatuotteita kyllä vielä voi pakata. Tarttenhan mä niitä joka päivä :D

Ei kommentteja: