lauantai 2. helmikuuta 2013

Perhepäivää pitkästä aikaa

Meillä on tänään ihana päivä. Tai toivon, että se sujuu yhtä rattoisasti kuin on alkanutkin. Miekkonen on juuri eilen saanut 3 viikon vapaattoman työputken päätökseen ja tänään vietetään aikaa perheen kesken. Mitään suuria suunnitelmia ei olla tehty tai ladattu mitään odotuksia. Ihanaa vaan, kun saa olla yhdessä.

Aamulla mä heräsin Esikon kanssa seiskan jälkeen ja annettiin Miekkoselle mahdollisuus nukkua vielä, kun kerrankin sai. Kyllä se nousi ylös jo puoli ysin tietämissä, kun ei vaan saanut nukuttua. Voin vaan kuvitella, miten voi turhauttaa. Sais nukkua, mutta ei sit nukutakaan.

Oli ajatuksena lähteä heti aamupalan jälkeen uimaan, mutta onneksi katoin aukioloajat netistä, sillä paikka aukesi vasta 10:30. Siellä oli vauvauimareita aamulla, niin ei ollut yleisölle auki. Mentiin sitten heti puoli 11, jotta ehdittiin puljata ennen Esikon väsähtämistä ja nälkiintymistä.

Voi vitsit miten oli ihana katsoa kuinka toinen nautti vedellä läträämisestä, käsipohjauinnista, kellukkeiden kokeilusta ja varsinkin isin kanssa sukeltamisesta! Kävipä he isossa liukumäessäkin :) Ekalla kerralla tuli vaan närkästys, kun ei sukellusta tullut mäen loppumisen jälkeen. Piti sitten laskea uudestaan sukelluksen kanssa!

Tyttö oli isänsä kanssa miesten puolella, joten mä sain rauhassa käydä saunassa. Pieni oma hetki äidille :) Kyllä huomaa, että Esikolla on ollut isiä välillä ikävä, kun Miekkonen on tehnyt pitkää päivää. Nuo tuollaiset äidittömät yhdessäolohetket on varmasti tytölle tärkeitä ja Miekkoselle tietysti myös.

Kunhan Esikko herää päikkäreiltä, lähdetään porukalla tohon läheiseen kauppakeskukseen tuhlaamaan Miekkosen vaatelahjakortit. Tämän jälkeen oli tarkoitus suunnata Amarilloon tai vastaavaan hamppareille.  Nam nam!!

Nyt jos sitten käyttäisi hetken taas pääsykoekirjan seurassa. Ehkä se KTM -tutkinto olisi sitten taas piirun verran lähempänä :D

Ei kommentteja: