torstai 1. tammikuuta 2015

Sekametelipäivitys uuteenvuoteen ja raskauteen liittyen

Eilinen vuoden vaihde meni alkuillasta kaveriperheen luona syöden ja jutellen. Naureskeltiin, että kovin on biletyyli vaihtanut muotoaan, kun huomattiin yhdessä vaiheessa seuraavamme jotain Emmerdalen kohtausta :) Aiemmin saattoi olla vähän railakkaampaa menoa... Oli hauska seurata, kun Eepu oppi pelaamaan Afrikan tähteä kavereiden lasten opettaessa. Niin ne kohta leikkii keskenään meidän omatkin lapset ja sitten ei äitiä tai iskää tarvita leikkiseuraksi. Sinänsä hieno asia ja toisaalta taas äärettömän haikea. Tosin en kyllä ole mikään superinnokas leikkijä, joten sen puoleen odotan innolla tuota vaihetta. Mä voin sitten puuhata heidän kanssa muuta. Käydä vaikka metsässä retkillä :)

No mutta takaisin eiliseen. Ennen lähtöä ammuttiin pari ilotulitetta, jotta lapset pääsivät uuden vuoden fiilikseen. Lähdettiin kotiin päin suht ajoissa, kun piti saada lapset unille.  Meni se ilta silti myöhäiseen ns. normaaliin rytmiin verrattuna, mutta onneksi Miekkonen sai lapset nukutettua jo vähän kympin jälkeen. Me kateltiin tämän jälkeen leffaa Definitely maybe ja tuhottiin sipsejä.

Puolen yön jälkeen tuli iloittua, että mukula tulee syntymään uuden vuoden puolella. Nyt on muutamina päivinä tullut supistuksia - melko kivuttomia kylläkin, mutta kestää jonkin aikaa. Lasken ne ihan harkkasuppareiksi, tuskin tekevät mitään. Välillä on menkkakipufiilareita ja sen semmosta. Samoin on nyt näiden supistuspäivien aikana ollut sellasta ikävää kipua reisiin ja se kipu meinaa lamauttaa kävelykyvyn. Jos siis olen vaikka kävelemässä johonkin, kivun tullessa on pakko vaihtaa kävelytyyli semmoseen komeeseen ankkavaapuntaan. Minusta ne ei ole suppareita, kun ei oo semmosia aaltomaisia. Uskoakseni ovat liitoskipuja ja sitä että vauva painaa hermoihin...

Sen verran sain tuossa aikaiseksi, että vuorasin oman puolen sängystä muovitetulla froteella. Jos vaikka vedet päättää mennä keskellä yötä, niin ei tarvi toivottavasti vaihtaa sänkyä.

Tänään on ollut ihan jäätävä turvotus. Pakastimesta on tullut vedettyä mansikoita ja kaapista purkkiananasta. Verenpainemittarinkin kävin lainaamassa, kun on päätä juilinut muutamana päivänä. Paineet oli onneksi ihan mallillaan. Ei siis pelkoa raskausmyrkytyksestä :)

Tämä on näköjään yksi sillisalaatti-päivitys, mutta ei anneta asian häiritä.

Ei kommentteja: