torstai 13. marraskuuta 2014

Isänpäivähommia ja synttäriä!

Lähes viikon "radiohiljaisuus" näköjään tuli vähän puolivahingossa. Viikonloppuna tuli luonnollisesti juhlistettua meidän perheen isiä. Lahjaksi Eepu oli tehnyt kerhossa semmoisen pokaalin pahvista ja sitten tytöt piirsivät pahvikortteihin, jotka toimivat "lahjakortteina". Olin heiltä kysellyt mitä on kiva tehdä isin kanssa ja sieltä tuli mm. legoilla rakentelua, hotellireissua ja selkähieronta pikkuautoilla. Nämä kirjoiteltiin noihin lahjakortteihin. Toi hotellireissu on semmonen, jonka toteutusta äitikin odottelee innolla ;) Lisäksi kävimme syömässä perheen kesken. Miekkonen sai itse valita ruuan. Olin tarjoutunut tekemään itsekin, mutta ei haitannut, kun hän halusi ravintolaan. Valinta oli varsin miehinen, mutta pitsa on aina hyvää ja tuolla oli yllättävän kattava salaattipöytä.

Miekkosen isänpäivälounas oli mallia Rax :)

Varsinaisena isänpäivänä suunnattiin mun äidille, joka vei Eepun sitten maanantaina Titi-nalle -konserttiin. Itse pääsin maanantaina päivittämään hiuslookin - tuli aika lyhyt, mutta mä tykkään :) Mulla on oikeasti ajatuksena julkasta oma pärstäni täällä, mutta en oo saanut aikaiseksi sopivaa kuvaa. Ehkä pitäisi nyt terästäytyä ja ottaa kuva, kun tukkakin on kiva!! Ja onhan tota mahakuvaakin toivottu ;) Maanantai-iltana käytiin Liun kanssa hänen kumminsa luona. Ai vitsit, kun Liu innostui kissoista. Nätisti hän osasi käyttäytyä, tosin taputukset meinasi olla koiralle paremmin sopivaa lajia, mutta annettakoon se anteeksi. Hän ei vielä puhu, joten kissan yrittäessä mennä makkariin (johon oli juuri annettu kielto mennä) Liu meni kissan eteen ja pudisti tiukasti päätään :D Hassu!


Tiistaina sainkin sitten lounaaksi mun lemppariruokaa - maksakastiketta ja perunamuussia! Äitin tekemänä tietysti.


Syntskäkakkuakin oli tarjolla. Eepu koristeli mummunsa kanssa.


Sain ihan supermahtavan lahjan, jolle tulee satavarmasti käyttöä. Mä olen niin monta kertaa tuskaillut leipoessani sitä vatkausvaihetta - silloin kun yleensä lapsille tulee joku, jossa tarvitaan äitiä. Kiva jättää vatkaus kesken, varsinkin, kun kaikki taikinat ei sellasesta tykkää. Nyt on sitten sekin ongelma ratkaistu :) Sain myös uudet lempparikorvikset. Olin niitä toivonutkin - helmikorvakorut. Semmoset yksinkertaiset helminapit.


Huomenna olisikin taas koulupäivä! Aiheena ennakointi innovaatiotoiminnassa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja toivon sen sitä myös olevan. Samaa aihetta pääsee nimittäin kuuntelemaan vielä lauantainakin!

2 kommenttia:

Minnaa kirjoitti...

Hih, meilläkin päädytään aika usein juhlapäivinä Raxiin, ei tarvi odotella ja Ellullekin löytyy syötävää salaattipöydästä. :D Tosi fiiniä!

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Joo, fiiniä ja gourmeeta!! :D