perjantai 28. tammikuuta 2011

Kierrätystä
Eilen auto lähti käyntiin ja kuten tuosta pahvikasasta näkyy, sain myös takakontin auki :) Ohjelmassa oli pahvien viemistä kierrätykseen. Isännällä on välillä ollut vakaita aikomuksia polttaa nuo saunan uunissa, mutta tuon määrän kanssa siinä menisi ihan älyttömän kauan ja se tuhkan määrä olisi aivan kauhea. No, nyt ne on viety ja minä erittäin iloinen. Voin nimittäin sanoa, että kostuneet pahvit saunan lauteiden alla ei tuoksahtaneet kovin fressiltä. Samalla tuli vietyä UFF:n laatikkoon vähän tavaraa. Huomasin siellä myös lasinkeräyspisteen. Pitää viedä jossain vaiheessa säröille menneet mehupullot sinne. Tiedättekö kuinka ärsyttävää on, kun kuumentaa pulloja uunissa ja yhtäkkiä kuuluu kräks. Viimeksi kuului onneksi vain kerran.

Muokkasin tätä blogin ulkoasua, mutta ei se ihan toimi näinkään. Muutosta siis tulossa, toivottavasti kenellekään ei tule migreeniä ennen sitä ;) *muoks* Nyt on muokattu taas ja ainakin itse olen vielä tyytyväinen :)

Nyt vasta huomasin, että blogi on saanut ensimmäiset tunnustaneet lukijansa! Tervetuloa seuraamaan :) Kivempi kirjoitella, kun tietää, että tätä lukee joku muukin kuin minä itse ;)

Ei kommentteja: