perjantai 20. maaliskuuta 2015

Eilen tuli ylitettyä pari mukavuusaluetta

Aamulla oltiin lasten kanssa lähdössä leikkitreffeille, kun autoa käynnistäessä syttyi öljyvalo. Näppäränä tyttönä soittelin tietysti Miekkoselle josko voisin lähteä kaupunkiin ja takaisin, vaikka valo paloikin. En kuulemma voinut. Sen sijaan pääsin likaamaan käteni ja astumaan pois mukavuusalueeltani. Meillähän Miekkonen noin yleisesti ottaen hoitaa kaikki autoihin liittyät asiat.

Syvästä osaamisestani huolimatta päädyin lähettämään kuvaviestin öljytikusta Miekkoselle, jotta hän voi kertoa missä on ylä- ja alaraja :D Mulla on selkeesti ollut aiemmin vaan vanhoja autoja, joissa öljytikun virkaa on toimittanut tikku, jossa on selkeät rajat... (semmonen lätyskä tikku ja tyyliin yksi viiva, tiedättehän)
Tommosen purkin löysin varastosta rakkaan mieheni puhelinopastuksella

Ja tonne "suunnilleen neljä desiä, ajattele vähä ku leipomusmitallisia laittaisit"
Onnistui se hienosti, vaikka ekaa kertaa elämässäni taisinkin tuon tehdä. Aiempi kokemukseni liittyi vain tuulilasinpesunesteen lisäämiseen ja (vanhojen autojeni) öljytason tarkastukseen :)

Illalla tuli ylitettyä mukavuusalue oikein huolella. Seurasin nimittäin tositeeveetä. Ensialkuun ihmettelin Äitien sotaa, sitten Suomen viettelysten saarta ja sen jälkeen ###n puhelinmyyjiä. En voi todeta kuin että ihme skeidaa varsinkin tuo jälkimmäinen. Ei nuo seuraavatkaan mitään maailman viihdyttävimpiä olleet, mutta niitä viettelyksen saaren maisemia katseli ihan mielellään. Maisemilla tarkoitan nyt siis ihan oikeita maisemia, en niitä kundeja siellä. Olisiko ollut viime viikolla, kun erehdyin katsomaan sitä Gigolot -ohjelmaa. (joo, katsoin viime viikollakin tuota viettelysten saarta, kun niihin aikoihin tulee syöteltyä junioria ;D ) Mutta siis tuo Gigolot -sarja. Aivan järkyttävä! Tuskin naisten vastaavaa ohjelmaa edes tehtäisi, "Huorat", jossa naiset kertoisivat miten tykkäävät käydä viihdyttämässä miehiä ja sitten näkyisi niitä "parhaimpia paloja" työn saloista... Ihmettelen miten ohjelmalla on merkintä K12, K16 olisi minusta parempi. Softauksista huolimatta Miekkonen ei ollut ihan hakoteillä kutsuessaan ohjelmaa aikuisviihteeksi. Tuo Äitien sota on sinänsä kiinnostava, että on ihan hauska nähdä muiden tyylejä olla äiti ja nähdä, että samanlaisten asioiden kanssa ne muutkin painii... osunen siis ilmeisesti ohjelman kohderyhmään. En vaan täysin ymmärrä sitä ohjelman ideaa - arvostellaan muita äitejä ja ollaan kuitenkin poliittisesti korrekteja (tasasta ysiä satelee kaikille). Ehkä sitä pitäisi katsoa useammin. Olen nyt vauvaa syöttäessä usein katsonut telkkaria varmaan viikossa useammin kuin ennen vauvaa kahdessa kuukaudessa yhteensä. En ole kyllä yhtään menettänyt. Eihän sieltä nykyään tule kuin uusintoja laihdutusohjelmista ja juuri tuota tositeeveetä. Joskus harvoin sieltä sattuu tulemaan rikossarjoja, joita noin yleensä tykkään seurata.

2 kommenttia:

Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti...

En oo yhtäkään jaksoa katsonut tota Äitien sotaa, viettelysten saarta on tullut katsottua nyt jonkin verran. :)
Mutta toi puhelinmyyjät on kyllä ihan kaameeta katottavaa..kerran erehdyin ja en erehdy toiste. :)
Nythän alkaa se joku Aatami etsii Eevaa...ei hyvää päivää..mistä näitä sarjoja tulee. :)

Laura/Ikimuistoista kirjoitti...

Joo, täytyy sanoa, ettei kyennyt puhelinmyyjiä katsomaan koko jaksoa ja todellakin vaihtuu kanava tästä lähin :D

Tosta Aatamista ja Eevasta luinkin lehdestä.. ei voi tosiaan ymmärtää mistä näitä tulee :)