lauantai 20. syyskuuta 2014

Leppoisaa lauantaita

Ei käy kieltäminen, olemme molemmat Miekkosen kanssa hyvin aamu-unisia. Tyttäremme herättävät meidät aamuisin. Aiemmin puoli kahdeksalta. Nykyään lähempänä seitsemää. Omaa vikaamme on, että ollaan väsyneitä. Kuka käskee mennä myöhään nukkumaan. Viikonloppuisin meillä on tapana jakaa nukkumisaamut, ellei ole jotain erityisiä menoja. Tänään oli minun vuoroni nukkua. Huomenna Miekkonen saa ottaa unta ysiin.

Viikonloppuaamujen avustajat
 Herättyäni vähän puoli ysin jälkeen, sain rauhassa syödä aamiaisen, jonka jälkeen siivoilin lasten kanssa lelut heidän huoneensa lattialta ja lähdimme ulos. Pihalla oli ihana auringon paiste ja kävelimme metsään ihmettelemään.
Hämähämähäkki on kutonut yön aikana paljon verkkoja.

Maalla on puhdasta :) Naavaa on puissa paljon!

Mustikoita oli metsässä vielä runsaasti ja ne oli i-s-o-j-a! Tytöt intoutuivat niitä maistelemaan ja suureksi yllätyksekseni jopa Liu keräsi niitä suuhunsa. Aiemmin hän on vain sylkenyt ne kokonaisina maahan. Ei se koko marja tosin tälläkään kertaa maistunut - kuori piti sylkeä maahan.
Minusta oli ihana katsella tyttöjen toimimista metsässä. Eepu tarjosi Liulle marjoja ja opasti ettei sieniin saa koskea. Aika liikuttavaa :´)


Kotipihaan tultua Eepu meni vielä lehtikasaan möyrimään. Se onkin ollut lasten suurinta huvia nyt, kun lehtiä on alettu hiljalleen pihalta kasaamaan. Kasattavaa kyllä vielä riittää, sillä pihaamme ympäröivät koivut ja pihassa on suuri vaahtera, joka on vielä aivan vihreänä. Eipä tule vapaa-ajan vietto-ongelmia lähitulevaisuudessa;)


Loppulauantai sujunee kotitöiden merkeissä. Pesukone tuolla jo kovasti pyörii ja pannukakku odottelee uuniin pääsyä. Puolukatkin voisi hillota. Perunakellari pitäisi myös tyhjentää, mutta siihen tarvinen miehistä apuvoimaa. Odotan innolla iltaa, silloin pääsen ystävän kanssa lenkille!! Vielä jaksaa. Mielenkiinnolla (huomaa ironia) odotan viimeistä kolmannesta, kun silloin noissa edellisissä raskauksissa alkoi kaikenmaailman krempat ja vaivat. Mutta siihen saakka iloisella meiningillä liikettä kinttuihin!! Jospa nyt säästyisi niiltä krempoilta. Tiedäpä sitä.

Ihanaa lauantaita kaikille!!

Ei kommentteja: