maanantai 1. heinäkuuta 2013

Juhannus oli ja meni :)


Hehehe, viikko juhannuksesta, mutta silti meinasin kertoa, että meidän juhannus sujui loistavasti! Oltiin mökillä, nähtiin tuttuja (joskin tähän oli taas supervähän aikaa) ja syötiin hyvää ruokaa!Käytiin katsomassa kokkoa! 
Tosin pieni miinus oli, että sinne oli laitettu jotain kipinöivää/lentävää ja molempien lasten vaatteisiin paloi reijät!! Pahiten paloi vauvan puvun puntti! Onneksi mieheni näki sen ja sammutti, ettei tullut palovammoja!
Mentiin kokolle veneellä ja molemmat tytöt tykkäsivät veneilystä. Tai isompi toki näytti tykkäämisensä ja oli innoissaan. Pienempi osoitti tykkäämisensä nukkumalla moottorin jylinässä :)


Mökin pihassa olen jo monena vuonna nähnyt lakan lehtiä ja kukkiakin, mutta nyt vihdoin todistetusti myös marjaa pukkaa :)


Pikaruokaa mökkityyliin. Vesi kiehuvaksi ja nakit veteen kuumenemaan, 5 min ja enjoy ;) Syötiin me kyllä ihan rehellistä grilliruokaakin jussitwistillä eli siis hieman paremmin. Meillä oli härän filettä, uusia perunoita, kanaa, täytettyjä herkkusieniä eikä tietenkään sovi unohtaa muurinpohjalettuja :)


Kukas arvaa, missä me oikein oltiin :)

Ei kommentteja: