maanantai 3. kesäkuuta 2013

Juhlaa ja hellettä

Huhhuijaa, tulipa näköjään tahaton blogitauko. Kävin täällä lueskelemassa seurannassa olevia blogeja ja kun oli aika alkaa päivittää omaa - tadaa! jompikumpi tytöistä heräsi... sitten ei enää päivitettykään.

Toukokuussa tapahtui kaikennäköistä. Vauveli sai nimen - täällä blogimaailmassa olkoon hän Lyyti :) Äitienpäivää vietettiin oman äitini kanssa hieman etukäteen, kun hän lähti varsinaisena äitienpäivänä Kreetalle. Joku Laura oli ihan vaan piiiikkasen kateellinen. Tosi vähän vaan... Minä sain äitienpäivänä nukkua pitkään ja lahjaksi kasvohoitoon lahjakortin. Omaa aikaa - kyllä tuo lasten iskä tietää :) Eepu oli tehnyt kortin kerhossa, pikkasen ihanaa saada eka lapsen tekemä kortti
<3 Takana on teksti: "Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin? Äitihän se on tietenkin!"


Juhlimme myös isäni 60-vuotisjuhlia ja oli aivan ihanaa nähdä pitkästä aikaa sukulaisia :) Eepusta kivointa koko matkalla taisi olla lampaiden syöttäminen. Ihan harmittaa, ettei siitä tullut otettua kuvaa. Muuten hänellä oli hieman epäonnea, kun keksi leikkiä keinulla (jonka lauta oli filmivaneria o.O) ja keinutti sitä ja pukkasi (kuin jalkapalloa) lautaa päällään. Tai siis nenällään. "Hieman" tuli verta, mutta onneksi sitten tyrehtyikin nopsaan. Ja tää huippumutsi oli ostanut tytölle liian suuret kangaskengät ja ne sitten aiheutti jonkin verran sukkasillaan juoksua ja muuta röntyilyä. (Note to self: kokeile kenkää jalkaan ja jos mahdollista, laita lapsi kävelemään ne jalassa). Miksi muuten lasten kengät on jotkut sidottu siimalla yhteen, niin ei voi testata kävellen sitä kokoa. Ihan syvältä.

Nyt on ollut aivan huikeet kelit. Harmikseni asumme kylässä, jossa ei ole järveä kävelymatkan päässä. Odotan niin, että päästään edes hetkeksi mökille tai paikkaan, jossa on uimaranta eikä pelkkä maauimala... Olemme olleet kotipihalla, jonne on hankittu tramppa ja uima-allas (semmonen lasten kokoa oleva puhallettava...). Nämä ovat pitäneet taaperon tyytyväisenä. Itse olen yrittänyt huolehtia kukkapenkeistä ja kasvimaasta.

Kasvimaa on vaan vähän säälittävä juttu. Sitä ei ole vielä nimittäin edes perustettu. Ehkä mä pinaattia sieltä kerkeän saada. Se kun tulee nopsaan :D

Seuraavassa kuvia meidän kirjastoreissun kukkabongailusta...Ei kommentteja: