sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vapaita hetkiä ja shoppailua

Perjantaina mulla oli pieni vapaa hetki, kun olen keksinyt parhaimman kampaajan olevan Kouvolassa. No sinnehän ajaa mukavasti parisen tuntia ja mun äiskä asuu matkan varrella. Vein lapsoset siihen ja ruokaakin sain ennen oman ajan alkamista. Äiskä oli tehnyt mun lempparia - nakkikastiketta ja muussia. Kyllä - olen superkulinaristi, jolle kelpaa vain paras (koti)gourmet :) Yleensä tilaan (multa siis pyydetään tilaus yleensä viikkoa ennen saapumista) maksakastiketta ja muussia, mutta maksaa saa kuulemma vain tiistaisin, joten nyt mentiin second best -valinnalla :)

Autolla huristaessa meni kymmenisen kilometriä, että tajusin takapenkin olevan tyhjä ja että musiikin volyymia saa kasvattaa ihan omien fiilisten mukaan. Ai vitsit! Ja että missään vaiheessa takapenkiltä ei alkanut kuulua: "äiti laula titi" tai "äiti laula muumi". Sitä sai olla ihan omissa ajatuksissa ja fiilistellä vaikka sitä musiikkia. Kylläpä Miekkonen on onnekas, kun joka päivä saa istua omissa ajatuksissa autossa about tunnin per suunta. (Joojoo, tiedän kyllä että sitä ketuttaa tuo pitkä työmatka. Olisi se minustakin kivempaa, että hän olisi 15min töiden päätyttyä kotona, mutta noin kun miettii niitä työmatkan hyviä puolia...)

Kampaajan jälkeen kysäisin äiskältä nukkumis- ja maitotilanteen. Molemmat tylleröt nukkuivat ja maitoa oli vielä toinen 100ml pussi jäljellä. Siispä suuntasin ostoksille! Itselleni en ostanut kuin yhden Subin, mutta tytöille kyllä sitten senkin edestä...


Lyytille ristiäisvaatteet


Kesäksi Lyytille punaiset leggarit ja Eepulle pilkullinen paita/tunika ja villatakki. Nyt käyttöön nuo sormikkaat ja sitten tuo Minni-paita on seuraavaa kokoa eli jää odottamaan syksyä/talvea. Nämä oli kaikki alessa sormikkaita lukuunottamatta. Yhteensä maksoin koko kasasta 27 euroa, josta sormikkaat oli femman. Ihan hyvin säästetty, etten sanois ;)Ei kommentteja: