keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ihanaa vappua!!Vietimme eilen vappuaattoa naapurissa. Grillailtiin ja höpöteltiin sekä seurailtiin lasten touhotuksia. Nuorimmaiseni nukahdettua rohkaistuin ottamaan (oikeasti) tosi pienen lasin skumppaa. Seurauksena teinityttömäistä hihitystä about viisi minuuttia. Melko huvittavaa :D Niin huvittavaa, että teinityttömäiseen tapaan piti oikein blogissa mainita tämä alkoholin nauttiminen ja siitä seurannut olotila.

Mä leivoin koko meidän juhlaporukalle munkkeja ja simaakin olin tehnyt pari pullollista. Sekä munkit että sima onnistui tänä vuonna tosi hyvin. Tarttee tuo munkkiresepti ottaa talteen seuraavia vuosia varten. Tein Yhteishyvä-lehden ruokaliitteen ohjeen mukaan.


Koska meillä nuo mukelot nukkuu päikkäreitä, ei lähdetty vapputorille. Olisi voinut lähteä heti aamuheräilyn jälkeen, mutta ei me näköjään saatu itsestämme sen vertaa irti. Eepu vietti sitten aamupäivää tuolla trampalla naapuruston lasten kanssa pomppien. Kunhan E herää, me lähdetään "brunssille" Medicin Womaniin. Nuo lainausmerkit siitä syystä, että pöytä on varattu iltapäivä viideksi. Se on siis oikeastaan meidän iltaruoka. Ei se väärin ole :)

Ei kommentteja: