torstai 13. kesäkuuta 2013

Kukkahuumaa ja pinnejä väärässä paikassa

Kesä on kyllä niin ihana :) Tänään kävin tyttärien ja koiruuden kanssa lenkillä ja ai vitsit mikä ihanan huumaava tuoksu tuli, kun kuljettiin valtavan lupiinimeren vierestä! Huikeeta!


Meillä on ollut pyykkikoneen kanssa ongelmaa, kun se jättää välillä ohjelmaa jumiin ja pariinkin otteeseen meikäläinen on saanut olla pesemässä loppuun pyykkejä käsin. TIETYSTI nämä molemmat kerrat ovat olleet sellaisia, että koneessa on ollut lapsemme kestovaipat. Että hurraa vaan ja silleen. No viime viikolla sain aikaiseksi soittaa huoltoon, josko joku voisi tulla tuota katsomaan. Me otettiin koneelle ostopaikasta semmonen vakuutus, joka on voimassa 5 vuotta ja laajempi kuin takuu. Onneksi oli tuo, kun nyt sitten saatiin hyödynnettyä. Mulle sanottiin sieltä huollosta, että huoltomies soittaa alkuviikosta, miten olisi tulossa käymään.

No ei tullut soittoa maanantaina, eikä tiistaina. Sitten eilen puolen päivän jälkeen puhelimeni soi...
"Laura"
"Korjaaja X tässä, sulla oli se pesukone, jossa jää ohjelma jumiin"
"Joo, koska pääsisit kattomaan"
"No oon nyt tässä huoltsikalla (3km meiltä) että käviskö, jos kohta tulisin"
(meikäläinen on vessassa kestovärjäämässä ripsiä, alaluomissa on semmoset hassut suojapaperit ja homma oli vasta puolivälissä)

"Ööööööööööh, No tuu nyt sitten...(ajatuksena, että mitä jos siirtyy käynti, jos ei käykään... eihän sitä voinut kysyä et käviskö toinen aika..)" (Kauheella kiireellä homma loppuun ja ehdin täpärästi, ettei tarttenut esiintyä tarroja olevalla naamalla ;))

Mikä sitten oli diagnoosi... noh, jonkun nimeltämainitsemattoman henkilön hiuspinnejä oli vissiin viisi nukkasihdissä, jota ei oltu saatu ite auki. Ja auki ei saatu, kun sinne väliin oli tarttunut joku(?) valkoinen pieni muovitappi, joka oli lisäksi murtanut sen nukkasihdin tiivisteen. Onneksi oli toi vakuutus, niin saadaan veloituksetta uusi!


P.S. Ekaa kertaa kestovärjäsin ripsiä ja niistä tuli mielestäni tosi kivat :) Positiivinen ylläri oli, ettei se värjääminen ollut yhtään hankalaa!

Ei kommentteja: