keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Satuiltiin syksyisessä päivässä

Veimme lauantaina suurimman osan tavaroista uuteen kotiin ja sunnuntaina tulimme pariksi päiväksi vielä vanhaan kotiin. Eilen aamulla tuli sitten ahaa-elämys, että suurin osa Eepun leluista on uudessa kodissa. Täällä on vain legot ja piirrustuspaperit liituineen. Mua ei huvittanut rakentaa eikä piirtää (huaaaano äiskä), joten kuumeisesti mietin, että mitäs mitäs...

Ja koska esikoista on tullut hurja höpöttäjä, päätin hyödyntää tätä. Pyysin häntä kanssani satuilemaan. Itse sanoin alkuun olipa kerran ja siitä sitten Eepu keksi loput. Välissä kyselin "mitä se sitten tekis" "minkä värinen se on", jne... Tässäpä tuotos:

Olipa kerran tyttö, jolla on sininen tukka. Tytöllä on myös kädet ja kymmenen sormea. Päällä tytöllä on mekko, jossa oli kasa perhosia. Tyttö rakastaa piirtämistä ja piirtää mieluiten kaksi kuumailmapalloa. Hänen lempivärinsä on sininen ja hän piirtää mieluiten sinisellä liidulla. Ruoka-aikaan tyttö haluaa lihapullia ja perunamuussia ja juomaksi hänelle kelpaa maito. Ruuan jälkeen tyttö ottaa kaksi naksua, jotka maistuvat pahalta hyvältä. Naksujen jälkeen saa keltaista ja valkoista purkkaa. Sitten on leikin aika. Hän leikkii oman äitinsä kanssa legoilla. Legoista rakennetaan linna, jossa on prinssi ja täti. Tämän jälkeen tyttö lukee yksin autolehteä, hän ei ole enää mopotyttö. Sillä aikaa äiti imuroi. Sitten tytön isi tulee omaan kotiin. Isi on ollut töissä. Isi on käynyt töissä monta kertaa. Tyttö leikkii oman isin kanssa legoilla. Legoista rakennetaan linna, jossa on prinssi ja täti. Sitten on ruoka-aika. Koko perhe syö lihapullia ruokapöydässä. Äiti korjaa tytön ruuan pois, koska tyttö lätsytti sitä. Äiti on tyhmä. Tyttö meni yksin leikkimään laskiaisrieha-palapelillä. Siinä on kasa nalleja, myös isoäiti nalle. Sen jälkeen tyttö on Muumi-palapelin vuoro. Se on helppo. Tyttö leikkii yksin, koska se on tyhmää. Kaverit on omissa kodeissa. Toinen tyttö tulee tytön kotiin. Tytön nimi on Maisa. Tyttö ja Maisa leikkivät hippaa. Sitten Maisa lähtee omaan kotiin. Tyttö menee syömään kuumaa paahtoleipää, jonka päällä on metukkaa. Tytön äiti yksinään laittaa tytön päälle Pikku Myy -mekon. Sitten tyttö itse pesee hampaat Ihaa-hammasharjalla. Tytön äiti yksinään luki tytölle iltasaduksi isoa Nalle Puh -kirjaa. Sitten tyttö kävi nukkumaan ja niin kävi myös Maisa omassa kodissaan. Sen pituinen se.

Pari naurunpyrskähdystä ja ihmetystä tuli mulle...
- toi mopotyttö... totaali repeeminen :D
- mistä tuo Maisa tulee
- selkeesti hyvin mennyt perille, että mitä käy, jos ruualla leikitään

P.S. Aloin kirjoittaa tätä koneelle, niin esikoinen oli vienyt kuopukselle uusimman Vauva-lehden. Nyt se on silppua...

Ei kommentteja: