maanantai 5. elokuuta 2013

Kesäisissä maisemissa lomailua

Vietettiin tyttöjen kanssa ihana viikonloppu isäni vaunulla Keski-Suomessa. Lähdettiin perjantaina ajelemaan niin, että likat nukkuivat päikkärit autossa. Vaajakoskella oli hyvä pitää huoltotauko ja jatkaa vielä noin tunti ajelua. Piti ajaa vähän pidemmän kautta, kun nuo rallit vähän haittasivat liikennettä.
Suomen kesä kyllä näytti parastaan. Oli lämmintä ja aurinkoista. Mentiin heti illasta Eepun kanssa käymään saunassa ja uimassa. Mikä vesipeto mulla onkaan kotona! Hän teki syöksyjä veteen kuin vanha tekijä. Kellukkeetkin halusi käsistä pois vähän ennen kuin palailtiin saunalle. Yritin toki hurjasti painottaa, että ei sitten kelluta yhtään, kun ei ole niitä käsissä. No ei näyttänyt haittaavan. Aina tuli naama pinnalle komeesti. Kupliakin innokkaasti puhalteli naama veden alla :)

Seuraava päivä valkeni harmaana ja sateisena aurinkoisesta sääennusteesta huolimatta. Tarkoitus oli lähteä veneilemään Keiteleelle. Päätettiin odotella hetken aikaa, josko se sää siitä paranisi ja paranihan se. Aurinko porotti täydellä teholla siniseltä taivaalta :) Oli ihan parasta kyllä päästä veneilemään noihin maisemiin.

Pysähdyimme eväitä syömään eräälle tutulle mökille. Maisemat oli kuin postikortista!


Loppukevennyksenä kuva isoista "mämämäkeistä"... Tyttäreni näitä minulle säikkynä osoitti..Ei kommentteja: