torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesäistä menoa


Tänään on kaunis päivä ainakin täällä meillä, joten käytiin Teen nukkuessa tyttöjen kanssa tuossa talon takana mansikoita maistelemassa. On nuo ahomansikat vaan ihan superhyviä! Liukin on tänä kesänä innostunut maistelemaan marjoja. Tähän mennessä hän on lähinnä määrätietoisesti kieltäytynyt. Oli ihanaa katsella miten lapset nauttivat keräillessään ja popsiessaan!!

Piti pujotella marjoja heinään :) Eepukin innostui ja näppärästi hänkin sai mansikat pujotettua. Hän pujotteli timoteihin, joka oli huomattavasti napakampi kuin tuo mun käyttämä heinä. Suosittelen tähän puuhaan siis timoteitä ;)
 Eilen kävimme ihastelemassa äitini puolen suvun nuorinta jäsentä - vallan ihastuttavaa pientä miestä! Hän tosin totesi meidät nähdessään, että ollaan ilmeisen tylsää seuraa ja kävi unille :) Mutta sitähän se vauvan elämä ensikuukausina on - syömistä ja nukkumista. Oli ihana nähdä mun serkkua ja se miten äitiys tuntui sopivan hänelle kuin nenä päähän <3

Tein elämäni ensimmäistä kertaa raakakakkua ja onnistui ihan kivasti. Vähän enempi vanilijaa olisi voinut laittaa.  Reunat ei ole kauneimmat, mutta ensitekeleeksi oikein mainio ;) 

Ylemmän kakun valmistus alkoi Teen nukutusreissulla metsään. Kipollinen mustikoita maustoi kakun!

Ei kommentteja: